Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záruka na bačkůrky

Od: nektarinka odpovědí: 3 změna:

Kupovala jsem dítěti do školky bačkůrky u vietnamců ,šokovalo mně ,že se za 2 měsíce úplně prošlapali,podrážka na hadry a vylezlý palec.Zkusila jsem reklamaci s účtenkou a řekla mi,že to v žádném případě nejde reklamovat jen vyměnit velikost.Kdo je v právu?Teď už jedině bačkory z lékarny nebo jiného obchodu obuvy...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Zdravím, za těch pár korun se není čemu divit. Navíc tyto vietnamské křusky dítěti ničí nohy, neposkytují oporu. Děti mi ve školce lezou po čtyřech, hrají fotbal a jiné hry, u kterých se bačkora dost namáhá, u těch největších "aktivistů" kupují bačkory jednou za dva tři měsíce.

Kupte kvalitní bačkory v obuvi, tam je aspoň lze reklamovat.

buss
hodnocení

2x

VY jste v právu (OZ a zákon na ochranu spotřebitele), ale co od nich čekáte za kvalitu? No a proč nechcete výměnu? Za dva měsíce přijdete znovu.

andycibulka*
hodnocení

2x

U rakosniku je to uplne normalni.Kupuji tam take pantofle na pul roku.Je to jen otazka ceny.Bud jedny pantofle u rakosniku za padesatku na pul roku, anebo jinde jedny pantofle za stovku na rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]