Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Puchýře na patách

Od: jolie odpovědí: 7 změna:

Prosím radu co dělat s opravdu hodně zarudlými puchýři o velikosti cca 3cm na 1 cm na patách? Děkuji za odpověďi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Přelepte náplatí Compeed na puchýře. Hojí ve vlhkém prostředí, hodně tlumí bolest, vyzkoušeno.

doplněno 29.01.14 21:09:

A nové boty, první dlouhá trasa - to se nedivte. Zatím bych boty nevyhazovala, na vině mohly být i špatné ponožky.

jolie
hodnocení

Vyhazovat je nebudu, prvni trasa to nebyla, a nedivim se jen píšu pro rady ;) byli mi řečeno ze puchyre budou jen me nenapadlo ze v takové míře.

cuca*
hodnocení

0x

Odstranit prvne pricinu, spatna obuv, pracovni obuv ci prezuvky ve skole nebo v praci? Bezva je tea tree oil, na ledasjake problemecky, spaleniny, odreniny...

jolie
hodnocení

Náplastí jsem již použila, trochu pomohly, je to z nových bot na hory, chodila jsem v nich prvně krátké trasy - vše bylo ok, tak jsem si dala delší trasu a skončila s puchyri nebo otlaky asi bude lepší navštívit odborníka.
Puchýře na patách
Puchýře na patách #2

Páne jo. Tak to bych v prvé řadě vyhodila ty boty. Jinak samo se to také zahojí, je to prostě odřené až do krve. Jinak bych postupovala jak píší rádce nehoře a pořádně širokou náplast, aby se do toho nedostala špína. To musí sakra bolet. *plac*

jolie
hodnocení

Bylo mi řečeno ze je to normální, Pry se musí boty rozchodit... Jo bolí to jako cert, ted Uz je to lepší ale nic příjemného hlavně ted v zimě...mám to od neděle, tak jsem nervózní ze se to nehoji rychleji...
jolie
hodnocení

Staly přes 4 000kc tak se mi moc vyhazovat nechcou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]