Nejste přihlášen/a.
Chtel bych se zeptat kdyz sem opily a odejdu od dopr. nehody tak co muzu dostat za trest?Pripominam ze jsem vypovidal a zranen nebyl nikdo.Ted cekam na dopis ze soudu ze pujdu svedcit.Uz jsem se na to jednou mozna ptal ale jsem neznaly prava a predpisu.Dekuji.
Vy nás tedy pěkně proháníte. Koukám, že to je Váš asi patnáctý dotaz za asi 10 dní. Ale od toho je Poradna. Ale jenom si myslím, že se ptáte na jedno téma zbytečně postupně a nevnímáte a nepřemýšlíte o tom, kdo Vám poctivě a co odpovídá. Nevím, jestli to je úmysl a nebo obava z toho, co bude následovat. Zkuste mi prosím napsat, jestli to je skutečná situace a nebo si na nás jenom vymýšlíte? Buďte fakt upřímný, moc bych to chtěla vědět. Hodně lidí včetně mě Vám již odpovědělo. Taháme informace z Vás jako z chlupaté deky :D. Jste mladý kluk, který navíc má ambice jít k policii a tak zkuste pro příště lépe Vaše otázky formulovat. Znovu si přečtěte naše všechny odpovědi a z toho si musíte pro sebe udělat obrázek, co jste vlastně "zvoral". A určitě na tom nemění to, že jste porazili značku. Pořád je viníkem opilý řidič a podle toho, co jste nám zatím prozradil, Vy jste se mimo odvozu v opilém stavu ničím neprovinil, jenom jste z místa nehody odešel. Ode mne je to všechno, co mohu k tomu říct.
Pokud nebyl nikdo zranen, nikdo nepotreboval pomoc, nehodu si nezpusobil, neridil si, zucastnil si se pouze jako svedek, tak Te nehrozi nic a naopak muzes pozadovat jeste svedecne za to, ze si se musel dostavit.
p.s. Kazdopadne s takovouto neznalosti zakonu to u policie moc daleko nedotahnes...
Odpovim Ti otazkou.
Proc by Ti podle Tebe melo neco hrozit za to, ze nekdo jiny z jakehokoliv duvodu srazil nejakou znacku? Do toho prece Tobe vubec nic neni. To se Te prece vubec nijak netyka. Jde to mimo Tebe. Kdyz si te pozvou jako svedka, vypovis, co o tom vis a tim to pro Tebe konci. Tecka. Smitec. Finito. The End.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.