Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se branit s udajně poškozeným zbožím

Od: filhaus* odpovědí: 2 změna:

zdravím potřeboval bych radu posílal jsem na dobírku plně funkční mnou odzkoušene servo řízení

kupující ho převzal a volal mi zpět že je nefunkční , že to jeho pře diagnostiku vubec nekomunikovalo to moje ano ale nefunguje motorek me příjde jako uplný nesmysl , když jsem ho před odesláním zkoušel

mám podezření že kupujicí si zadarmo udal ze dvou jedno z mého a jeho serva a chce mi to vrátit .

Já sem mu hned do telefonu řekl že to je nesmysl že je nefunkční at mi ho tedy pošle zpět jelikoš vím že o nic nepříjdu protože mi vrátí me funkční servo , ale pote me napadlo jestli mi nechce prostě a JEDNODUŠE zneužít k tomu aby si za jedno poštovné 170kč opravil své servo vyměnil si z mého motorek do svého ,, což samozřejmě nepoznám a nedal mi tam ten jeho špatný a já až to doma zapojím zjistím že opravdu nejde a bude odeme mít klid

nechci s nikým s prominutím vychcavat ale take nechci aby oni vychcavali se mnou

myslím že spouta jiných lidí by ho stímto poslali nekam proto jsem nabydl at mi ho tedy vratí ale nejsem si ted jistý jestli nejsem sám proti sobě . Mám si ho vzít zpět nebo ne? předem děkuji za jakekoli rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Takovéto věci je lepší přebírat osobně s odzkoušením. Pokud jste si jistý, že byklo ok, neřešil bych to.

buss
hodnocení

0x

Mám si ho vzít zpět nebo ne? Joo, to je problém, rozhodnutí je jen na vás. Ale jak to prokážete, že to bylo v pořádku? To není zásah poznat, oprýskaný lak, čísla (na to je už ale pozdě), svědek atd.? Odmítněte a zbývá kupci soud, pak musí prokazovat on. Pokud vyměnil a vezmete zpět, situace se obrací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]