Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita chrupu

Od: dbednarik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den :) asi sem vás zaskočil nadpisem protože sem nemohl vymyslet jiný :D ale to je jedno... mě by jen zajímalo jak se dá opravit chrup... nevím jak to mám napsat ale mám špatné zuby protože mi asi rok trhali v kuse druhé ! zuby ;) každý měsíc jeden takže teď jich mám vytrhlích sedm... nebylo to kvůli jejich kvalitě ale kvůli tomu že jsem jich měl moc :P o sedm zubů víc... a za tu dobu se mi zuby hodně zhoršili... nosil sem rovnátka ale tý doktorce která mi je dělala dali výpověd kvůli mě :D prootže ona navrhla nějaká vytržení zubu a když už sem měl píchlou injekci tak zubař se na to tak díval a řikal jako že to tenhle určitě nebude atd... takže sem musel s umrtvenou hubou znovu k tý doktorce co dělala rovnátka a ta řekla že se spletla :DD takže kvůli tomu jí vyhodili ;) ale to sem se zakecal :D jinak sem se chtěl zeptat jestli jejde nějak zuby uspořádat a třeba nějaké kazy opravit protože mam asi dva a docela komplikované... řekněte všechna řešení co znáte jak operací tak nějakými rovnátky atd... rozhodně zuby si čistím ráno večer tak jak se má a snažím se abych je co nejdéle udržel... :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Máš pravdu, asi jsi dost zaskočil, proto nikdo neodpovídá ;)

Já se přiznám, že s čištěním chrupu mám docela ptíže - přesněji - hodně na to kašlu. Někteří lékaři tvrdí, že neustálým pravidelným čištěním zuby ztrácejí svoji obranyschopnost a rychleji se kazí, mně se tento názor docela líbí, ale když jdu na rande, tak přecejen svoji osobní hygienu rozšířím i do té mé tlamy... :)

Řešení Tvého problému asi bude víc, ale to musí posoudit někdo, kdo se Ti do tý Tvý tlamy odborně podívá, a pak řekne jestli opravit anebo udělat kompletní rekonstrukci... A asi bys hlavně měl změnit zubaře...

dbednarik*
hodnocení

s tím zubařem máš asi pravdu... mám zubařku o který jsem si myslel jako že je vše v pohodě a asi do 14 let sem jí měl i rád... ale potom mi nějak čistila zub a musím říct že ta bolest byla tak nesnesiteně hrozná že sem jí dvakrát chytil za ruku a ona mi za to ještě vynadala :P proto už k ní chodím jen když mě něco bolí nebo když mám nějaký kaz ale jinak tu dotorku naprosto nesnáším... protože mi dokázalu udělat jakou si fobii na zubaře což sem nikdy před tím neměl :P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]