Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych radu.
Píšu si cca měsíc a půl s jednou holkou. Líbí se mi, je fajn. Jenže když si píšeme, většinou musim začít já a občas ta komunikace je na nic, musím většinou vymýšlet otázky já. Píšu jí tak obden a už mi to připadá, že ji spíš otravuju. Bily jsme také jednou venku asi 3 hodiny. Jo, je fajn,ale připadá mi to jako dobrá kamarádka, ale dovedu si představit, že bych se do ní zamiloval. Psal sem jí, že bych se sní chtěl sblížit a ať semnou mluví narovinu, jenže připadá mi to, že mě nechce a bojí se mi to říct. Teď nevim jestli je lepší se na to vykašlat, nechat to bejt nebo je ještě nějaká šance jak se pokusit ji sbalit a dozvědět se jak to je? Protoože teď fakt nevim na čem sem a dohlavy ji nevidim. Děkuji za rady.
Zdravím. Kdyby měla zájem, projevila by ho. Pokud máte pocit, že ji spíš otravujete a nedokáže komunikovat narovinu, pak se na to vykašlete. Je to ztráta času. Zájem o člověka se projevuje jinak. Pokud je vyhýbavá, pak nejspíše zůstane u toho kamarádství. Ale do hlavy jí nikdo nevidí, takže co si spolu promluvit z očí do očí? U klávesnice je to přece jen něco jiného...
3 hodini jsou oprav du málo :D jako záleží na tom kolik jí je let... ale pokud nejeví zájem přez chat tak by bylo lepší se s ní sejít zjistit co má ráda atd. pokud uvidíš že te nějak víc odstrkuje tak to nemá cenu
ale podle mě jí jen nudí to že si nedokázal se jí nějak zblížit... rozhodně s ní di ven nebo se jí zeptej co by ráda dělala pokecej s ní a pokud uvidíš že si rozumíte tak není co řešit
:D ale prostě pokud uvidíš že ani ona nechce tak to prostě nech
holek je hrozně moc sice třeba né tak hodných jako třeba ona ale určitě si najdeš podobnou která ti bude taky tak simpatická
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.