Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má to vůbec ještě cenu?

Od: michalvit* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, potřeboval bych radu.

Píšu si cca měsíc a půl s jednou holkou. Líbí se mi, je fajn. Jenže když si píšeme, většinou musim začít já a občas ta komunikace je na nic, musím většinou vymýšlet otázky já. Píšu jí tak obden a už mi to připadá, že ji spíš otravuju. Bily jsme také jednou venku asi 3 hodiny. Jo, je fajn,ale připadá mi to jako dobrá kamarádka, ale dovedu si představit, že bych se do ní zamiloval. Psal sem jí, že bych se sní chtěl sblížit a ať semnou mluví narovinu, jenže připadá mi to, že mě nechce a bojí se mi to říct. Teď nevim jestli je lepší se na to vykašlat, nechat to bejt nebo je ještě nějaká šance jak se pokusit ji sbalit a dozvědět se jak to je? Protoože teď fakt nevim na čem sem a dohlavy ji nevidim. Děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Kdyby měla zájem, projevila by ho. Pokud máte pocit, že ji spíš otravujete a nedokáže komunikovat narovinu, pak se na to vykašlete. Je to ztráta času. Zájem o člověka se projevuje jinak. Pokud je vyhýbavá, pak nejspíše zůstane u toho kamarádství. Ale do hlavy jí nikdo nevidí, takže co si spolu promluvit z očí do očí? U klávesnice je to přece jen něco jiného...

dbednarik*
hodnocení

0x

3 hodini jsou oprav du málo :D jako záleží na tom kolik jí je let... ale pokud nejeví zájem přez chat tak by bylo lepší se s ní sejít zjistit co má ráda atd. ;) pokud uvidíš že te nějak víc odstrkuje tak to nemá cenu ;) ale podle mě jí jen nudí to že si nedokázal se jí nějak zblížit... rozhodně s ní di ven nebo se jí zeptej co by ráda dělala pokecej s ní a pokud uvidíš že si rozumíte tak není co řešit ;) :D ale prostě pokud uvidíš že ani ona nechce tak to prostě nech ;) holek je hrozně moc sice třeba né tak hodných jako třeba ona ale určitě si najdeš podobnou která ti bude taky tak simpatická ;)

michalvit*
hodnocení

0x

Pro upřesnění. Mě je 21 a jí 16.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]