Nejste přihlášen/a.
Chci si objednat zboží a v pátek budu v dobu kdy ČP (česká pošta) rozváží doma. Když objednám dnes příjde v pátek? Ve čtvrtek nemůžu zboží příjmout
Zdravím. Pokud si něco objednám, ČP mi den předem napíše SMSku, že bude následující den doručeno. Taky píšou, že pokud termín nevyhovuje, je možná změna termínu dodání na cpost.cz
Jinak pokud objednáte dnes, vidím to pravděpodobně na čtvrtek, ale tady záleží na rychlosti obchodu, někde jim to trvá déle, někde to mají téměř hned. Takže s jistotou se rozhodně odpovědět nedá.
Pokud to budu brát všeobecně, TEĎ podaný balík by měl přijít ve čtvrtek, zítra podaný do tří odpoledne taky. Zítra touto dobou podaný by měl přijít v pátek.
Zalezi kde objednate.na internetu? A opravdu to prijde postou? Ve vetsine intern.obchodu jde i jina preprava, nebo napiste do poznamky dorucit od patku.no a pokud vas postacky nezastihnou zbozi stejne ulozi na poste, kde si ho můžett vyzvednout jindy.
doplněno 28.01.14 17:25:Byla jsem pomalejsi, odpoved od @mikihans je vycerpavajici
Podle mé praxe z České pošty a podle člověka, který v tom dělá:
pokud dnes do 12 hodiny dodavatel zboží dodá, a pokud pošta přímo sváží balíky na přepravní depo, je velká šance, že zítra zboží máte. To kdy to odesílatel podá, nezáleží ani na Vás ani na Poště, jen na jeho rychlosti.
Jednou jsem byl uplně uchvácen, když jsem si na Netu našel zboží, zatelefonoval, oni mi obratem poslali pokyny k platbě, já to zaplatil přes Českou spořitelnu el.bank. směrem na CSOB a druhý den bylo zboží dodáno. Nevěřil jsem vlastním očím,, že nejen banka převedla platbu, ale že druhá ji hned připsala a odesílatel poslal.
Bohužel to nefunguje naopak. Když v CSOB zadám platbu CS ji pripíše az za 2 dny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.