Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blesk mobil - hovory bez mého vědomí

Od: stirecek* odpovědí: 2 změna:

Jak jste spokojení s blesk mobilem? Koupil jsem kartu manželce i mamce, je to již delší dobu a jen tak z ničeho nic mě napadlo se podívat do vyúčtování , tak jsem se přihlásil do samoobsluhy a docela jsem se divil. Je tam dost odchozích hovorů v délce tří až sedmi sekund, některé malinko více, okolo půl minuty, což bych ještě pochopil. Manželka navíc měla 5! odchozích hovorů na jedno číslo v jedné minutě! Jasně, že o tom nevěděla, volala mamce, ten den zcela normálně, ten hovor tam byl taky, ale dalších pět v jedné minutě v délce okolo 3-7sekund. Její mamka o ničem samozřejmě nevěděla, jinak by to snad musela vzít a hned vypnout a to pětkrát po sobě. To se mi teda nelíbí! Další věc je, že na blesk není žádný kontakt, mail, jen zpoplatněné číslo na operátora. Číslo má manželka jen jako pracovní, primárně používáme vodafon. Myslím, že se s bleskem rychle rozloučíme a koupím jí oskartu, kde je ještě volání levnější. Kdysi jsem ji měl, nikdy takové problémy nebyly. Dcera má eurotel a zjistila, že jedna sms, se jí odešle klidně pětkrát, stejný problém mají i její kamarádky, takže to taky náhoda není a od eurotelu jsem sám odešel ze stehjného důvodu, kdy mi ze zahraničí odešlo 12sms po sobě. Gól byl, že jsem žádnou sms neposlal, prostě odešly prázdné, přišlo mi 12výpisů snad po pulsekundách. Eurotel se k tomu nijak nevyjádřil, prý si musím koupit podrobné vyúčtování za 99kč a pak reklamovat. A to jsem ještě nevěděl, že mi tehdy zrušili bez upozornění pár tisíc benefit bodů...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A nejsou ty krátký hovory pokusem chytromobilu o připojení k internetu? Výrobci Androidů si vůbec nepřipouští myšlenku že by si někdo koupil chytromobil a neměl datový tarif.
stirecek*
hodnocení

Tím to není, mamka chytrý nemá, manželka v té době měla nebo ještě má nokii e52 a data nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]