Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zruseni otcovstvi

Od: michaelaa* odpovědí: 4 změna:

Dobry den.Chtela bych zrusit otcovstvi.Otec ditete je ve vykonu trestu.Je tam od roku 2011.Neziju s nim nejakych 2 a pul roku.Je odsouzen za drogy a nejake kradeze.Alimenty platila do roku 2013 jeho matka.S otcem ditete nechci zit,ublizoval mi a o dite se nestaral.Bojim se o meho syna ma 3 roky a nezna ho.Pristi rok ho maji pustit.Syn s jeho rodicmi se nestyka.Styka se s mymi rodici.Mam pritele, ktery by si chtel syna osvojit.Samozrejme i se svatbou.Mam nejakou sanci zbavit ho otcovstvi? Kazdopadne otec ditete udela vsechno proto, aby otcem zustal, uz jen proto aby mi delal naschvaly.Dekuji moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

1x

Dobrý den. Bohužel...Otec by se ho musel zřeknout...

michaelaa*
hodnocení

a zmenilo by se na tom, kdyby jsme se vzali? Boze,kezby bylo vsechno tak jednoduche

martinaa*
hodnocení

0x

Bohužel, pokud otec dítěte žije, k osvojení oučasným partnerem je nutný jeho souhlas. Soudně ovšem můžete požadovat zákaz styku otce s dítětem.

doplněno 03.03.14 15:21:

Ne, ani Vaše svatba s přítelem na tom nic nezmění.

doplněno 03.03.14 15:37:

Není zač, třeba se to časem zlepší a otec dítěte na to přistoupí. Nebo to můžete udělat jak sestra známého - ta otce svého dítěte prostě "vyplatila". On o dítě neměl zájem a dohodli se na určité sumě, za kterou se syna zřekne. Je to na první pohled hnusné, ale díky tomuto obchodu má dnes kluk, no je mi 17 *smich*, fajn druhého tátu a nehrozí, že by po svém biootci, který je gambler a bere drogy, zdědil dluhy.

michaelaa*
hodnocení

Tak jo moc dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]