Nejste přihlášen/a.
Musí být na ještěrku také nějaký průkaz,že ten vehikl umím řídit?Nebo průkaz musí být jen na vysokozdvižný vozík?
1x
Musíte mít průkaz na VZV, pokud se pohybujete na veřejně přístupném místě i řidičák.
doplněno 28.01.14 17:21:Ještěrka může mít pákové řízení, viděli jste ji třeba ve filmu Básníci...na nádraží, nebo i volantové řízení. Každopádně ale musí mít zvláštní průkaz, kde bude označení jaké může řídit...Bez průkazu ani ránu..
Ale tazatel to určitě ví, páč u nich v práci musí mít někdoškolení a řidičák na ještěrku.
Ano, ten vehikl opravdu musite ridit jen kdyz mate osvedceni, i na el.paletaky.ale pokud to mate v ramci prace tak vam to jiste zaridi, pokud to chteji nekde jako podminku k prijeti nezbyva nez se po nejakem kursu poptat.
doplněno 28.01.14 14:40:Jesterka a vzv je rozdilny "vehikl"?
cuco - já jsem tomu také divil a ještěrka jsem označoval VZV, ale zjistil jsem, že se tak říká takovým elektrickým multikárám, takovým malým plošinovým vozítkům, třeba v ústecké Spolchemii je mají v dílnách, je to kabina pro dva lidi a vzadu to má plošinu, vypadá to jako multikára co známe ze silnic...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.