Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vystopovat telefonní číslo

Od: ruze64* odpovědí: 16 změna:

Prosím může někdo pomoci mé kamarádce?Neznáte prosím jednu ženu z Nového Jičína,jmenuje se myslím Hana,potřebujem sehnat její adresu,její číslo mobilu je : 7 3 9 4 3 7 8 7 3. Možná už asi není aktivní,ale nějaký třeba zaměstnanec T-Mobilu nebo PC -hacker by možná neměl problém ho sehnat,moc vám předem děkujem,velmi by nám to pomohlo.*B*

doplněno 13.04.09 13:02:

Když na ,,férovku,,tak jo,ta ženská má paušální číslo a stahuje mé kamarádce manžela,pitomé SMS jí psát umí,ale postavit se jí ,,tváří v tvář,,na to ta potvora odvahu nemá!*B*

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Včera jsem kupoval synovi v Tescu kartu a v balíčku jsem si vybral jedno číslo. Co myslíte, kdopak najde kde skončilo? Myslím tím legálně a podle pravidel. Vaše otázka trochu unfér, snažte se jednat na rovinu. Nikdo slušný z uvedených firem, vám ani neodpoví. Byla to špatně položená otázka.

ruze64*
hodnocení

Když na,, férovku,, tak jo,ta ženská má paušální číslo a stahuje mé kamarádce jejího manžela,pitomé SMS to jí psát umí,ale postavit se jí ,,tváří v tvář,,na to ta potvora odvahu nemá*B*

ukulele*

jó, láska je láska, co na to manžel? nechává se stahovat?

alf*
hodnocení

2x

myslím, že se nejmenuje Hana, ale Anna, NJ souhlasí. Jinak nevím proč ta kamarádka na to číslo prostě nezavolá.

ruze64*

Když víte že je ANNA a z NJ,ulice a č.by prosím nebylo?Příjmení snad už nějak najdem,jestli víte,poraďte prosím,bude vděčnost až na věčnost,ať už to dopadne jak chce,kámošku hodně podpořím,díky! :))

ruze64*
hodnocení

Zavolat na to číslo :739437873 již nelze,zřejmně si ho už změnila,nemá tak pevné nervy ta Anča,jak se ze začátku,,kasala,, *B*

tomh*
hodnocení

0x

Tohle řešte přímo s ní..zde to nevyřešíte..

blanca*
hodnocení

0x

Pokud se manžel stahovat nechá,tak to nechte vyřešit je samotné.Určitě Vám na kamarádce záleží,tak bud´te při ní a podpořte ji,ale vyřešit to musí oni tři.Když se bojí ta Hana z očí do očí,tak at´ to zkusí kamarádka uhodit první.Pokud se s manželem schází,určitě na ni kápnete.Jste přece ženské *vtip*.Hodně štěstí *slunce*

technikjirik*
hodnocení

0x

až do ted jsem si myslel že když někomu přijde sms tak se ukáže i číslo. U hovoru to číslo maskovat jde, ale že jde maskovat i u sms? Takže bych to viděl na pátrání po čísle od odesílatele těch sms. A také by mě zajímalo...teda mimo téma otázky...čeho chcete vlastně dosáhnout?

lm®

SMS lze poslat i přes net ,sms brány a zdarma.Jinak z vlastní zkušenosti vím,že touhle "zábavou" lze hoooooodně otrávit jiným život.Číslo bývá smyšlené,takže na něj nelze zavolat.A tak nakonec (opět vlastní zkušenost) nezbyde nic jiného než si změnit číslo sám,tím pádem otravovatel(ka) ztratí na Vás kontakt a je pokoj.Sice Vás to stojí ještě trochu času,kdy musíte známým dát svůj nový kontakt,ale zase si můžete ujasnit,komu že ho dáte a komu už raději ne.A hlavně za ten klid bez pípání bezduchých přihlouplých sms to rozhodně stojí.Ještě dodám ,že operátor ani policie se tím nezabývají.Pomůže jen vtipálkovi znemožnit kontakt na Vás.

Jelikož se to ale týká Vašeho nebo kamarádčina muže,záleží taky na tom jaký postoj k tomu má on.

technikjirik*

No jo...vždyt to je taky možnost...te slušně pochybuju o svém IQ...zvlášt když připustím, že takhle sms taky píšu..omlouvám se za spam*zed*

ruze64*
hodnocení

0x

Dotaz pro Alf (Magistr).když víte,že je to Anna, a NJ,tak ulice a č.baráku by nebylo?Vděčnost až na věčnost,ať už jí to pak dopadne jak chce,já ji hodně podpořím.!:)) Díky!

zinzeratu
ruze64*
hodnocení

Díky,ale že prodává akvárium mi nepomůže,potřebuji vědět aspon ulici,kde bydlí,číslo je neaktivní,děkuji**B**

lm®

Ne že bych byla na tuhle radu pyšná ,ale snažím se vá pomoct : tak se sní spojte přes to akvarium, ten unzerát...Ale ruku na srdce - já pořád nechápu ,co si od toho slibujete.Jestli manžel Vaší kamarádky nemá rozum,tak i kdybyte dotyčné oči vyškrábali nebude to neíc platné.Jak píše někdo výše /bohužel nevidím celé vlákno),musí to hlavně řešit ti ,jichž se to týká.

Víte,někdy člověk žasne a fakt nestačí koukat.Jako mladá holka jsem měla šéfa ,on nic moc,průměrný chlap,ale proutník až hrůza ,doma měl nááááádhernou o dost mladší ženušku,hezčí ženskou jsem nikdy nepoznala a co myslíte? Zahýbal jí s kuchařkou ,tlustou ,starší ...nikdo to nechápal ,ale nikdo to neřešil...

ruze64*
hodnocení

Ale i tak moc děkuji za radu,my to skládáme pomalu jen ze střípků,ale máte pravdu,že řešit to má hlavně ona s manželem,ale když nevíte,proti komu ,,bojovat,,jde to těžko,ano,kdyby věděla,že ta mrcha za to nestojí a zřejmě asi opravdu ne,tak by už nepátrala.**B**

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]