Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prace u policie - je prekazka svedectvi

Od: walktall* odpovědí: 10 změna:

Chtel bych pracovat u dopravni policie.Mam uz 18 let i cisty rejstrik.Chtel bych jit na ty vstupni testy, ale problem je v tom ze budu muset jit svedcit za 2 mesice k soudu.Ale co kdyz me odsoudi? Kdyz me neodsoudi a budu jen jako svedek tak to prekazka neni to vim.Nemam radsi pockat az skonci soud a pak to zkusit? P.S. Vim ze jsem tu psal podobny prispevek, ale chtel bych znat tuhle odpoved na tuhle situaci.Dik.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

3x

Typický policista, inteligent, tebe vemou hned. Bez testů...

martini*
hodnocení

2x

Musíte si ujasnit, jestli jste jen svědek a nebo jestli jste pro něco stíhán. Bylo vám sdělenou policií podezření? Bylo vám doručeno usnesení o zahájení trestního stíhání? Nebo doručen návrh na potrestání? Pokud je to 3x NE, tak se zatím není čeho bát. Možná kdybyste nám konkrétněji napsal, co se stalo a co máte dosvědčit, tak bychom se někam dobrali. Takto se tady pořád bavíme hypoteticky. Nemohu vám říci, jestli vám nějaké stíhání hrozí, když vůbec nevím o co jde. Z předchozích příspěvků jsem pochopila, že jde asi o dopravní nehodu. Vy jste řídil? Budete muset napsat víc.

walktall*
hodnocení

Jaky mohu dostat trest ohledne dopravni nehody, kdyz jsem vedel ze ridic je opily a sedl jsem si do auta?Neridil jsem.Sedel jsem vzadu.A pote jsem sel domu nez dojela policie
protoze jsem byl opily.Vypovidal jsem a cekam na soud.Doufam ze jako svedek.
lm®

Čeho se bojíte?Pokud je to tak ,jak píšete,ničeho jste se nedopustil.Byl jste opilý,ale neřídil jste.Vinen je řidič,po požití alkoholu neměl sedat za volant.To ,že jste si sedl do auta k opilému řidiči je OHROMNÝ NEROZUM!,ale ne trestný čin.Pokud se mýlím,ať mne někdo opraví.

martini*
hodnocení

1x

Jediný problém byste mohl být, pokud byste po něm chtěl, aby vás opilý dovezl domů a naváděl ho po trase, přestože byste věděl, že je opilý. Vzhledem k tomu, že jste byl ale taky, tak nepředpokládám, že byste byl natolik v tu chvíli při smyslech, abyste byl úmyslný návodce. Jak to popisujete, nebála bych se ničeho.

walktall*
hodnocení

A to ze sem pak sel domu?

lm®

šel jsem pak domů - široký pojem.Byl tam někdo zraněný,neposkytnutí první pomoci?

slonbonjohn*

To záleží na tom, jestli se nikomu nic nestalo. V opačném případě by šlo o průser s NEPOSKYTNUTÍM PRVNÍ POMOCI.

walktall*
hodnocení

Ne nikomu se nic nestalo

slonbonjohn*

Tak už nic neřeš, byl si nalitej jak brok a nic moc si nepamatuješ. Vidím, že z toho máš pěkný bobky, tak si to pamatuj pro příště a běž si dát panáka na uklidnění. A nikam s nikým nejezdi!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]