Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stránka na facebooku

Od: hasic* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, máme s kamarádem stránku na kterou vkládáme obrázky hasických aut (z klasického auta uděláme na pc hasické), ovšem ne a ne získat fanoušky (to se mi líbí) . Máte nějaký nápad?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

hoď sem odkaz, kouknu se na tu stránku a třeba ti dokážu odpovědět

miklous*
hodnocení

1x
Ano... Sem s tím... Jistě má pár poradců FB... ;)
doplněno 25.01.14 23:39: :) Mě se ta stránka líbí také. Jsou to hezké obrázky. Jen to chce dotáhnout. Např. v popisu stránky - proč nezdůraznit, že právě vaše obrázky jsou unikátní :). Občas to proložit nějakým zajímavým odkazem a pod.?

hodnocení

1x

Asi se lidem nelíbí, že děláte z klasických aut auta hasická (vlastně ani nevím, co to "hasické" auto je). Měli byste vymyslet něco, co se bude skutečně líbit a dát o tom vědět svým známým a kamarádům.

hasic*
hodnocení

začínáme tak žádnou extra velkou kritiku ;)

facebook.com/...

přiznávám, že jsem prvně čekal nějakou hrůžu, ale musím říct, že se mi ta auta docela líbí! :)

problém je, že tohle je věc, která asi moc lidí neosloví, nezajímá. Ale jinak základem je pozvat tam své přátele, myslím že hodně z nich potvrdí.

Já jsem kdysi jen tak z dlouhé chvíle vytvořil stránku, na kterou jsem pozval pár lidí a asi za měsíc měla přes 500 "lajků" (mám lidí na facebooku něco kolem stovky). A to jsem tam nikdy nic nepřidal, ta stránka byla prakticky mrtvá :)

Mně ta stránka připadá přinejmenším zajímavá. Chtělo by to možná trochu zapracovat na technice, hlavně ty nápisy působí občas nepřirozeně. A možná bych byl zvědavý třeba i na hasičskou lokomotivu, airbus nebo raketoplán :)

Nejjednodušší cesta je pod identitou stránky lajkovat tématicky podobné stránky a jejich příspěvky - tak o sobě aspoň dáte vědět.

hasic*
hodnocení

jo jo, letadlo máme v plánu

iz*

Jj, zajímavá. Mně by se tam líbily i hasičská ponorka, balon a drak (záchranář) ...

gocars*

Na první pohled to vypadá velice dobře...problém je i ten, že v dnešní době již není tak jednoduché získat fanoušky, tak jako tomu bylo dříve. Stránek na facebooku je už pravdu hodně, a jedině, jak můžete nabrat více fanoušků, je mít kvalitní a zajímavý obsah. Naáapdy zde jsou dobré, zksuil bych udělat nějaké speciální předělávky, jako je zmiňovaná lokomotiva, letadlo, kamion, cisterna (velkokapacitní CAS), loď a mnoho dalších, takové specifické věci se pak po FB šíří mnohem lépe. Navíc doporučuji takto vytvořenou fotku osadit vodoznakem se stránkou a zkusit ji zapropagovat na ostatních FB stránkách, věnovaným hasičům, pokud nevíte na jaké, napište, já něco doporučím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]