Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máme s kamarádem stránku na kterou vkládáme obrázky hasických aut (z klasického auta uděláme na pc hasické), ovšem ne a ne získat fanoušky (to se mi líbí) . Máte nějaký nápad?
přiznávám, že jsem prvně čekal nějakou hrůžu, ale musím říct, že se mi ta auta docela líbí!
problém je, že tohle je věc, která asi moc lidí neosloví, nezajímá. Ale jinak základem je pozvat tam své přátele, myslím že hodně z nich potvrdí.
Já jsem kdysi jen tak z dlouhé chvíle vytvořil stránku, na kterou jsem pozval pár lidí a asi za měsíc měla přes 500 "lajků" (mám lidí na facebooku něco kolem stovky). A to jsem tam nikdy nic nepřidal, ta stránka byla prakticky mrtvá
Mně ta stránka připadá přinejmenším zajímavá. Chtělo by to možná trochu zapracovat na technice, hlavně ty nápisy působí občas nepřirozeně. A možná bych byl zvědavý třeba i na hasičskou lokomotivu, airbus nebo raketoplán
Nejjednodušší cesta je pod identitou stránky lajkovat tématicky podobné stránky a jejich příspěvky - tak o sobě aspoň dáte vědět.
Na první pohled to vypadá velice dobře...problém je i ten, že v dnešní době již není tak jednoduché získat fanoušky, tak jako tomu bylo dříve. Stránek na facebooku je už pravdu hodně, a jedině, jak můžete nabrat více fanoušků, je mít kvalitní a zajímavý obsah. Naáapdy zde jsou dobré, zksuil bych udělat nějaké speciální předělávky, jako je zmiňovaná lokomotiva, letadlo, kamion, cisterna (velkokapacitní CAS), loď a mnoho dalších, takové specifické věci se pak po FB šíří mnohem lépe. Navíc doporučuji takto vytvořenou fotku osadit vodoznakem se stránkou a zkusit ji zapropagovat na ostatních FB stránkách, věnovaným hasičům, pokud nevíte na jaké, napište, já něco doporučím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.