Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Žiji s přítelkyní která chce méně milování než já. Pro mne je to málo tak to řeším masturbací. Jak je to se zdravím spojené s masturbací na vyšetření mám málo zvětšenou prostatu. A nebo teho raději nechat a zustat u milování? Je mi 59let. Děkuji.
v tolika letech je ta zvětšená prostata normální... ta málo zvětšená je spíše výhoda proti hodně zvětšené...může být i hůře... vítejte v klubu...
a klidně masturbujte, devět z deseti urologů tvrdí, že masturbace, resp. to dění na konci masturbace je dokonce prostatě a zdraví prospěšné... nechce se mi teď hledat ty odborné články, které o tom mluví... ale pár informací mi utkvělo v paměti...
Hejkálek:Naprosto se ztotožňuji Zvětšená prostata je v tomto věku normální...Co se týče masturbace,směle do toho.Je to zdravé-očisťující účinky na organismus a především velice dobré na kardiovaskulární systém i psychiku jako takovou
Dobrý den, ta masturbace je dokonce doporučována i jako prevence rakoviny prostaty - tak, tímto úkonem tělu neublížíte a ještě můžete i prospět. A nebolí to.
Zdravím!
doplněno 25.01.14 20:34:zabu - máte pravdu, je to informace vyčtená a dohledatelná. Patrně jde o to, nestydět se na sebe sáhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.