Nejste přihlášen/a.
Jsem nemopžná mám přítele budem spolu rok je to moc hodný člověk a já jsem šílená bestie. Trpím depresema sociální fobií, přítel má schizofrenii. A já mu jenom ubližuju, protože jsem pitomá kačřena. Najde se někdo kdo by mi vynadal? Když můj hodný přítel toho není schopen?
Já si myslím, že ve Vašem případě nepomůže ani Vám a ani Vašemu vztahu nějaké i drsnější vynadání. Jste dva lidi, kteří by se měli léčit a ne si ubližovat navzájem, resp. Vy svému příteli. Domníváte se, že tím, jak se k němu chováte prospěje jeho zdravotnímu stavu? Nejspíš můžete jeho stav svým nerozumným chováním natolik zhoršit, že začne ve Vás nakonec vidět nějakého anonymního nepřítele a může Vám třeba i ublížit. Nejsem lékařka, ale podle zdravého rozumu nemá Váš vztah moc velikou perspektivu. Je sice hezké, že si své nepěkné chování uvědomujete. Ale nemůžete si přeci své depky vybíjet na nemocném člověku, který se zatím k Vám chová hezky. Co víc k tomu Vašemu dotazu napsat? Váš dotaz není konkrétní a i kdyby byl, asi by to ničemu moc nepomohlo. Našla jsem Vám stránky o sociální fobii, jsou tam nejen rady, ale i kontakty, seznamka a další informace. Možná, že by to Vaší nemoci prospělo, kdybyste o ní získala víc informací. Jestli chcete slyšet, že jste pitomá kačena - to jste si řekla sama - já to nedovedu jinak posoudit. Dobrou noc a zkuste se sebou něco dělat, ať můžete být pro svého přítele oporou a ne přítěží. Myslím, že jeho diagnoza pro trápení stoprocentně stačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.