Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smuteční oznámení online Prostějov

Od: mariel odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer, prosím vás, nevíte někdo, jestli má město Prostějov někde na webu smuteční oznámení, něco jako parte v pdf souboru? Nemohu to nikde najít, ani skrze vyhledávač.

Popřípadě jestli existuje něco podobného pro Olomoucký kraj?

Předem děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laik*
hodnocení

0x
Myslis jako umrti nejake soukrome osoby? To bych spise hledal na webu dane pohrebni sluzby nez na oficialni vyvesce mesta.
mariel
hodnocení

Ku příkladu stránky mého města takovou rubriku mají.

laik*
Nevim, jak je tvoje mesto velke, ale Prostejov ma podle webu 44 tisic obyvatel. To znamena, ze kazdy tyden umre asi 12 lidi.
laik*
Tak podle tamejsiho d/... umrelo v minulem roce v Prostejove 412 lidi, tedy asi 8 za tyden. Tak nevim, jestli tam ziji vyrazne mladsi lide nez jinde nebo se dozivaji vice :)
laik*
23.01.14 22:26
Smuteční oznámení online Prostějov
mariel
hodnocení

Hmmm, sis dal ale záležet na těch statistikách.

laik*
To je z toho novinoveho clanku, na ktery jsem poslal odkaz vyse. Myslel jsem, ze to bude jasne :( Nemel jsem v umyslu vznaset si zadny narok na ten graf.

hodnocení

0x

Chcete se zeptat na někoho konkrétního? Mohu se podívat po městě a zítra večer Vám napsat.

mariel
hodnocení

Děkuji za Vaši ochotu, ale je možné, že daný člověk již zemřel před pár týdny a to by nikde na nástěnce neviselo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]