Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde o klamový název výrobku?

Od: dracice odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám dotaz ohledně názvu produktu, mám uvedeno např: Střešní okno Dozdi bílé - doprava ZDARMA do 24 hodin + DÁREK zdarma! střešní okno. Nebo, Dozdi Hp 32 Mystic Master - doprava ZDARMA do 24 hodin + DÁREK zdarma! střešní okap . Je to klamavý název nebo né? Jde o to, že se mi to takto ukazuje v e-shopu, ale to co je uvedeno za vykřičníkem je upřesnění o jaký produkt jde. Stalo se mi, že zákazník požadoval dárek zdarma - střešní okno, respektive střešní okap. Samozřejmě název je smyšlený, ale v jádru stejný s tím mým. Jak to tedy je?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to zavádějící. Má-li to být upřesňující text, řešil bych spíše, jak jej v e-shopu zobrazit jinak, aby bylo zřejmé, co máte na mysli.

petr123*
hodnocení

1x

"Dozdi bílé - doprava ZDARMA do 24 hodin + DÁREK zdarma! střešní okno"
Celý ten nadpis nedává smysl, tohle prostě není česky... Pošli adresu kde a jak se to přesně zobrazuje.

A jestli to je jen upřesnění zboží a nemá to být chyták na zákazníky, tak skutečně nechápu proč to není "střešní okno Dozdi bílé - doprava ZDARMA do 24 hodin + DÁREK zdarma!"

Na mě to působí tak, že v e-shopu je pevně dáno, že titulek zboží je složený z názvu výrobku a názvu kategorie. Pokud uvedete dárek do názvu výrobku, vznikne výše uvedený paskvil, pokud jej dáte do kategorie, vznikne sice správný text, ale zase budete mít dárek u všech výrobků spadajících do dané kategorie, což zřejmě není žádoucí.

petr123*

Bez odkazu těžko soudit. Ale nenapadá mě eshop, který by měl něco podobného "pevně dáno". Ono to i bez toho dárku prostě není česky...

hodnocení

0x

Zkušenosti s tím nemám, ale pokud bych se vžila do role zákazníka, působí to na mě přesně tak - jako že dárek je okno či okap.

hodnocení

0x

Souhlasím... působí to tak, že ten dárek zdarma je okap nebo okno... zvlášť ještě zdůrazněno tím vykřičníkem.

buss
hodnocení

0x

O klamavý název výrobku určitě ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]