Nejste přihlášen/a.
Precetla jsem si nekolik clanku na internetu, ale neni to ma parketa, asi se obratim na placeneho poradce, ale i tak se zeptam i zde - vloni jsem zdedila idealni polovinu domku, dum je psany pul na pul na me a mamu. Dan z cele nemovitosti plati mama uz radu let (drive to bylo SJM mych rodicu). Musim ja podavat nejake priznani, kdyz dan za celou nemovitost plati mama? Dekuji
ano, do konce ledna podejte daň. přiznání z nemovitosti, tím se zaregistrujete na FÚ. U mamky by stačilo podat opravné daň. přiznání za předpokladu, že platila daň na své jméno a ne na jméno otce. Osobní návštěva FÚ vám problémy vyřeší.
Dekuji za odpoved, mne jde hlavne o to, jestli to musim vubec podavat, zachovali bychom i soucasny stav, my se jeste starame o babicku a je s tim spojeno i velke casove vytizeni, obratim se na FU tedy alespon po telefonu.
TMusite podat danove priznani do konce ledna.pak je pokuta.pokud bylo danove přiznání na tatínka musi podat i maminka.na internetu si muzete najít na netu i s pokyny. Potřebujete znát metry ctverecni, to se nasobi 2 kc za metr. Pak taky kdyz je patro tak myslim 0.75kc za metr navic.zkuste ty pokyny nebo jestli mate kopii minuleho priznani tak to opiste a a rozdelte na polovinu.nejake kolonky tam jsou.na fu to staci zaslat, ale musíte vedet ze to mate dobre.tak hodne stesti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.