Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s výkupem zlata v Praze?

Od: vasa* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

máte někdo zkušenosti s výkupem zlata (šperky, zlomky, zubní zlato dohromady cca do 200 g) v Praze? Našel jsem na internetu několik firem, které vypadají seriozně, ale chci poprosit o vlastní zkušenosti - roli pro mě hraje především přístup k zákazníkovi a pak samozřejmě cena za materiál.

Díky, V.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasek*
hodnocení

2x

Před nějakou dobou se mamka chtěla zbavit "zbytků"zlata, tak jsem na netu koukal, jaká je situace. Překvapilo mě, jak jsou některé firmy drzé - třeba tuším Sherri zlatnictví má inzeráty v Metru (v těch novinách), že jsou nejvýhodnější a kdesi cosi - přitom jejich výkupní ceny jsou směšné... Spoléhají na to (a nejenom oni), že papír snese všechno a někdo se nachytá...

Nejsem si už 100% jistý, ale tuším, že jsme to zlato prodali zde: vykup-zlatostribro.cz/...

Cena byla nejvyšší, co jsem našel. Pro jistotu jsem šel s mamkou, aby to nebyl nějaký podfuk. Ale ačkoli jsem z toho měl trochu zvláštní pocit (jeden člověk v jedné kanceláři), tak vše proběhlo v pohodě - pán na zlato mrknul, ani nijak složitě neověřoval, jestli je to skutečně pravé a peníze dal přesně podle toho, co bylo v tu dobu na netu (aktualizují to tuším 2x denně).

achci*
hodnocení

2x

Nedoporučuji..dostanete min cenu,nevim daji to do pece,reknou vam ze misto 585 to je neco horsiho,nevim ja bych tam nesla.Jestli mate pekne kousky dala bych to nekam na bazos,aukro.Takove firmy jako avarrio nevim nevim..Zuby nekam odnest tj ale sperky a zlomky bych dala nekam na internet..

vasa*

Díky za informaci, bohužel nemám časové možnosti na takové řešení.

zabu
hodnocení

0x

Nevím jak je to s cenou, ale jestli se dá počítat k přístupu k zákazníkovi spolehlivost, pak za mě je to jednoznačně Safina. Bohužel nevím, jestli mají výkup v Praze.

mirka1

Doporučuji jen Safinu, výkup mají v Praze u Nár. divadla.

tomasek*

Safina je asi "spolehlivá", ale ceny nic moc.

vasa*

Díky za tuhle i další odpovědi.

Nakonec jsem dle google a porovnáním cen vybral TOP GOLD na Dušní ( top-gold.cz), zítra tam budu volat a případně dám vědět výsledek.

Zaujalo mě Sherri a dostupnost Chodova, ale na webu jsem nikde nenašel aktuální výkupní ceny, takže jsem to také zavrhnul. Koukal jsem i na Safinu, ale i přes přehledné stránky jsem to kvůli ceně zavrhnul.

tomasek*
Prosím. Top Gold nevydá špatně, i když má o něco nižší ceny než vykup-zlatostribro.cz/... tedy dejte vědět, jak jste dopadl :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]