Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roční zůčtování daně

Od: lipiczech odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím o radu.Zaměstnavatel mě bude dělat roční zůčtování daní a jelikož jsem měnil zaměstnání,potřebuje k tomu potvrzení o zdanitelných příjmech od předchozího zaměstnavatele.Jenže...s bývalým zaměstnavatelem jsme se nerozešli úplně v dobrém a opravdu se mě ho nechce o něco žádat.Co se stane v případě,že to nedoložím?Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Bez potvrzení o výši příjmů a zálohách daně od bývalého zaměstnavatele Vám zaměstnavatel nemůže provést roční zúčtování daně. Podle mne se nestane nic, maximálně přijdete o nějakou korunu z daní ...

uska*
hodnocení

2x

Byl byste sám proti sobě. Když nedoložíte předešlé zaměstnání nebude mít zúčtování daní. Nic se neděje, jen případný přeplatek vám nikdo nevyplatí. Když se vám nechce osobně, zašlete žádost doporučeně s termínem o vystavení a zaslání zpět na vaši adresu nebo na adresu nynějšího zaměstnavatele.

Nebuďte ješita, ať si bývalý šéf myslí co chce, zajděte přímo za účetní, na počkání vám vystaví potvrzení.

doplněno 21.01.14 13:41:

neopisuji, jen jsem byla pomalejší

iz*

Jj, to znám: Začnu psát odpověď a než ji odešlu, je tam řada dřívějších. Někdy má odpověď naskočí jako jediná, ale za chvíli už je třetí nebo další v pořadí. Zajímalo by mne, kam se předešlé (na chvíli) schovávají... *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]