Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu ví někdo?

Od: ddasa* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,prosím jestli někdo nezná název filmu?Film USA o věrnosti psa zfilmovám podle pravdy psu byla postavena na památku socha.V hlavní roli Richard Gere malé štěně cestuje v přepravce jeho majitelem je starý číňan.Přepravka se poruší a štěně najde na nádraži profesor veme ho domu a hledá mu majitele,protože jeho žena psa doma nechce.Ale pes,už v té rodině zustavá mají ho všichni rádi.Doprovází svého pána každý den do práce k vlaku a čeká na jeho návrat z práce pořád na stejném místě přesně na čas kolik let.Pak páníček náhle umírá pes nadále svého pána vyhlíží i po jeho smrti čeká na něj na stejném místě,až své smrti.Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Je to Hačikó - příběh psa, nádherný film.

doplněno 20.01.14 18:40:

Hopíku, kdybych to před měsícem neviděla u přítele, tak nevím, ale film chytl celou rodinu a všichni jsme koukali jak zařezaní:). Oni mají vůbec rádi filmy s pejsky, 8 statečných (ten tmavý malamut je skutečně nádherný), Marmaduk, Goro, bílý pes...

doplněno 20.01.14 18:48:

ddaso, název máte hned v první větě *uf*

doplněno 20.01.14 18:54:

Jojo, Hopíku, psí oči jsou psí oči*mala*

doplněno 20.01.14 19:04:

Juu, neznám, díky za tip;).

doplněno 20.01.14 19:11:

Já jem měkoň, předevšírem jsem se v kině na Lone Survival tak tak držela*frajer*.

foo*

Taky by se mohl líbit Marley.

doplněno 20.01.14 19:06:

za málo ale počítejte s pár slzama

hop®
hodnocení

0x
Hledejte Hachiko nebo Haciko, presny nazev nevim.
doplněno 20.01.14 18:36: Martino, notaaak ! ;)
doplněno 20.01.14 18:51: Martino, ja to videl nekdy v listopadu, kdyz jsem u kamarada "marodil" se rozstipanou rukou, jen jsem za tech par tydnu shledl vic filmu nez do te doby, fakt,tak jsem si hned nevzpomnel na presny nazev filmu. A priznam se, ze mi i slzicka ukapla a i ted mi jeste beha mraz po zadech, kdyz si na ten skutecny pribeh vzpomenu...

guma
hodnocení

0x

myslím že Hatchiko příběh psa,nebo tak nějak..

ddasa*
hodnocení

Ano pes se jmenoval napíši po našem říkali mu Hadži,ale název nevím

doplněno 20.01.14 18:55:

a přece máte pravdu děkuji

http://www.postavy.cz/svet/haciko-pribeh-psa/

doplněno 20.01.14 19:54:

hodnocení

0x

Dojemný film? A toto, to je také dojemné wimp.com/... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]