Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dallas(hraje ted 17:05 na prima love

Od: hangar® odpovědí: 5 změna:

Zdravíčko, seriál opravdu nesleduji ale než se povedlo skočit na ZOOM zahlédl jsem 3 vteřiny tohoto určitě vskutku úžasného seriálu kde seděl na gauči mladej ocas s nějakou slepicí...

A k jádru věci...ten co seděl na gauči, nebyl to náhodou mladej Brad Pitt...

Jsem zvědav zda se najde nějaký dříč který toto nekonečně nekonečné mistrovské dílo sleduje...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Nesleduji, ale jo, Pitt tam začínal love.iprima.cz/...

doplněno 20.01.14 17:17:

Resp. love.iprima.cz/...

doplněno 20.01.14 18:38:

A víš, že věřím, že třeba u žehlení nebo umývání oken si někdo pustí tuhle mýdlovou operu?*smich*

V Dallasu nebo Tak jde čas podle internetu začínala spousta nyní slavných herců, chudáci:).

hodnocení

Děkuji Martiii :)

Mám to ale oko :)

hodnocení

0x

Hangar, ale no tak! Venku je depresívně, lidi jsou protivní. Nebuďte za hňupa! To je každého věc, s čím ztrácí čas. *hej*

hop®
hodnocení

0x

No, zaprvé to není na ZOOMu, tam jsou podstatně lepší pořady, ale na Prima Love :-D

A zadruhé v TV programu jsou jen základní herci: Hrají: L. Hagman, P. Duffy, K. Kercheval, L. Grayov

Možná by šlo někde na netu vydloubat kompletní herecké obsazení 271. dílu, případně si ten díl stáhnout a juknout do titulků...

iv®
hodnocení

0x
Dallas sledují. ..a ano byl to Brad Pitt...tehda to byl takovy zajíček. ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]