Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prostata problémy

Od: nadeje789 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den je mi 59let. Mám problém že musím chodit v noci čurat není to příjemné co stím? Mohou mít tyto problémy vliv na sex? Četl jsem o prostenalu je dobrý na tyto problémy nebo je něco lepšího k dostání v prodeji? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nejvyšší čas navštívit urologa!
Není nad prohlídku odborným lékařem, který následně předepisuje léky podle stavu a ne podle JPP.
Doporučuje 90% zdejších rádců mladších i starších...

Neberte to na lehkou váhu!

buss
hodnocení

0x

Počítám, že vám to tady někdo asi zaříkávat nebude, zajděte si za urologem,nebo zkuste Prostamol. Otázkou je, zda jen močení nepotlačuje. Mohou být za tím jiné problémy. Na intu najdete i rady, jak tomu předcházet.

hodnocení

0x

Bohužel, Prostenal, Prostemol a podobné preparáty nefungují. Je to jen líbivá reklama v televizi.

Manžel se před několika roky podrobil operaci prostaty, něco mu tam udělali nesprávně. Byl mu prý ubroušen nějaký nerv, který tam měl zůstat, takže jde o nevratné poškození. Od té doby je to neštěstí. Chodí ve dne, v noci na záchod, za noc třeba 5 x, pak nemůže usnout a když usne, za chvíli ho potřeba probudí. Je z toho nešťastný. Na sex to, samozřejmě, má rovněž neblahý vliv.

Nejhorší je, když jdeme po městě a on musí okamžitě a střelhbitě. Nikam do ústraní by nedošel. Tak se otočí k nějakému výklenku, za auto apod. Čekám, kdy bude mít nepříjemnost s městskými, ale nedá se nic dělat, prostě by to neudržel.

Chce to konzultovat s urologem. Snad jsem Vás nevyděsila, jak jsem psala, manžel je po zfušované operaci. U Vás to bude o něčem jiném a jistě se toho zbavíte. Držím palce. *placni* Jaga.

nikdo*

Tak teda babčo díky. Zrovna jsem se dopoledne objednal na urologii a po přečtení zdejšího dotazu a tvé odpovědi přemýšlím, jestli to nezruším. Bohužel u mě jde jak o problém s močením, tak s erekcí, takže na sex to vliv má a budu to muset nějak řešit, tak snad nedopadnu jako tvůj manžel.

petrkess*
hodnocení

0x

Určitě běžte za urologem! Celý problém se může zhoršit, pokud nebude správně řešen. Nemoc musí být léčena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]