Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 59let. Mám problém že musím chodit v noci čurat není to příjemné co stím? Mohou mít tyto problémy vliv na sex? Četl jsem o prostenalu je dobrý na tyto problémy nebo je něco lepšího k dostání v prodeji? Děkuji.
Bohužel, Prostenal, Prostemol a podobné preparáty nefungují. Je to jen líbivá reklama v televizi.
Manžel se před několika roky podrobil operaci prostaty, něco mu tam udělali nesprávně. Byl mu prý ubroušen nějaký nerv, který tam měl zůstat, takže jde o nevratné poškození. Od té doby je to neštěstí. Chodí ve dne, v noci na záchod, za noc třeba 5 x, pak nemůže usnout a když usne, za chvíli ho potřeba probudí. Je z toho nešťastný. Na sex to, samozřejmě, má rovněž neblahý vliv.
Nejhorší je, když jdeme po městě a on musí okamžitě a střelhbitě. Nikam do ústraní by nedošel. Tak se otočí k nějakému výklenku, za auto apod. Čekám, kdy bude mít nepříjemnost s městskými, ale nedá se nic dělat, prostě by to neudržel.
Chce to konzultovat s urologem. Snad jsem Vás nevyděsila, jak jsem psala, manžel je po zfušované operaci. U Vás to bude o něčem jiném a jistě se toho zbavíte. Držím palce. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.