dobry den nutne potrebuji 15-20 na bydleni. byt. schodou okolnosti mi ji predschvalili na webu ge. ale problem je ze jsem menil zamestnani a mam zkusebni dobu klasicky. ucet na ktery mi chodi mesicne minimalne 5 000kc jen tak u ge mam jiz rok a neco. rok a neco tam chodeji penize a nejsem v minusu. jaka je pravdepodobnost ze mi ji daji? nebo kde je lepsi zadat jeste aby mi ji dali. dekuji
Předschválení u GE neznamená obecně vzato vůbec nic... Budou to posuzovat podle aktuálních dat a dokumentů, které po tobě budou chtít.
vzrusenychlape
ridicak obcanka klidne vemu i pas smlouva o pracovnim pomeru zapocetbi list mesice zpet od byvaleho zamestnance tam je kazdy mesic cca 25 30 tic to by mohlo stacit ne? jaky by nebyl duvod.
Předschválená neznamená, že Vám ji dají. Expres půjčka je tusím do 600 tis. Kč. Příjem 25-30 tis máte slušný. Berou v potaz i nějaký Vaše výdaje (splátky od ostatních společností a další Vaše výdaje) . Myslím si, že pravděpodobnost, že Vám půjčku dají je velice vysoká.
doplněno 19.01.14 20:28:
Nějak jsem přehlédl to, že jste ve zkušební době. To by mohl být docela problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.