Nejste přihlášen/a.
Ahoj, měl sem angínu a dostal sem antibiotika, ale zejtra mám jít na kontrolu a antibiotika ještě nemám dobraný a nevím jestli ještě budu doma nebo už půjdu do školy (teplotu nemám ani v krku mě nebolí někdy mi začne hlava ,ale to není tak děsný ,ale mám antibiotika nedobraný ještě)
děkuji za odpověď
Zdravím, nejsem sice doktor, ale z vlastní zkušenosti vím, že jsem chodila na kontrolu až po dobrání antibiotik, kde mi brali krev na sedimentaci a dle výsledků z krve se rozhodli, jestli mě pustí, nebo nepustí do školy, když jsem měla krev špatnou, řešilo se to dál práškama, je to z důvodu bakterie v těle. Pokud krev není v pořádku, můžou se příznaky jako bolest v krku, teplota, kdykoli vrátit.
Proto nejde říct, jestli tě doktor pustí, či nepustí do školy, počkej na výsledky z krve, event. výsledky z výtěru z krku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.