Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potisk trička malém množství

Od: vis* odpovědí: 4 změna:

Sháním firmu, která by byla schopna provést kvalitní potisk trička dle konkrétního motivu klienta. Žádné takové - přines si trička, vyber si potisk z našeho katalogu, zaplať předem a dáme ti záruku až do prvního vyprání. Ale zdaleka největším problémem je množství; stačí mně tři kusy. Většina firem, které o sobě prohlašují, že jsou mistři světa a nejbližšího okolí, začíná tak na třiceti kouscích. Mimochodem, před 21 roky jsem dostal tričko made in USA, s reklamním potiskem. Vypadá jako včera koupené, včetně prezentovaného loga. Pravda, stálo prý zhruba 800 Kč.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Zcela náhodou už jsem se tu dnes v jiné souvislosti zmiňoval o Davidovi, jukněte na jejich nabídku...

daniell*
hodnocení

2x

Nejlepší je sítotisk na textil .. vychází to asi na 40kč/1 triko a musí se udělat síto které vychází asi 250 Kč (většinou je to potom tak že čím více triček tim méně potisk stojí) .. s tím sítem potom můžete potisknout triček v řádě i tisíců myslím

cuca*
hodnocení

1x

Nevim zda je to to co hledste.delala jsem u nich vizitky a manzelovi tricka s logem, co ma na vizitkach..meli je v akci, kdyz jsem zakoupila ty vizitky, tak vysly levneji.ale nevim zda budou dost kvalitní pro vas.mrknete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]