Nejste přihlášen/a.
Sháním firmu, která by byla schopna provést kvalitní potisk trička dle konkrétního motivu klienta. Žádné takové - přines si trička, vyber si potisk z našeho katalogu, zaplať předem a dáme ti záruku až do prvního vyprání. Ale zdaleka největším problémem je množství; stačí mně tři kusy. Většina firem, které o sobě prohlašují, že jsou mistři světa a nejbližšího okolí, začíná tak na třiceti kouscích. Mimochodem, před 21 roky jsem dostal tričko made in USA, s reklamním potiskem. Vypadá jako včera koupené, včetně prezentovaného loga. Pravda, stálo prý zhruba 800 Kč.
Nevim zda je to to co hledste.delala jsem u nich vizitky a manzelovi tricka s logem, co ma na vizitkach..meli je v akci, kdyz jsem zakoupila ty vizitky, tak vysly levneji.ale nevim zda budou dost kvalitní pro vas.mrknete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.