Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanět močovích cest

Od: oto000® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den před týdnem jsem zjistil že mám zanět močovích cest dostal jsem na to antibiotikum Cifloxinal 500 mg zabrálo to do 3 dnů už mi je líp ale objevila bolest v boku tak nevim jestli jeto nežadoucí učínek léku(podraždění ledvin ) piji čaj urosept na pročišťování je tento stav nromální nebo objevujicí se?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Zdravím, pokud bolest nepřejde do tří dnů, nebo se přidá, jak píše naoko, horečka, tak šupem k doktorovi. Bolest v boku může značit i třeba kamínek, který putuje močovodem, to tu nezjistíme. Hodně, ale opravdu hodně pijte, ne horké, ne ledové.

Z vlastní bohaté zkušenosti doporučím kapky Rowatinex, jsou dalkeo účinnější, než všechny čaje a Urinaly a kdovíco ještě. Je to sice hnus, ale dá se přežít:)

doplněno 22.01.14 15:24:

Oto, aspoň to máte za sebou;). Když e zachytne kamínek, jsou to někdy stavy jako při kolice nebo infarktu.

hodnocení

Dobrý den takže na konec to byl kámen který by neprošel takže jsem musel jít pod kudlu ale močovodem *plac*

naoko
hodnocení

0x

Hlavně nesmíte přestat brát antibiotika i když se vám ulevilo. Hodně pijte a budtě v klidu, nejlépe ležet v teple. Jestli se přidala např. horečka , bolest zad nebo v boku, možná se zánět rozšířil až do ledvin. To vám řekne urolog. tady to nezjistíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]