Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otehotnení?

Od: mána odpovědí: 3 změna:

Prosim vas je mozne otehotnet,kdyz jsem mela pohlavni styk za 3 dny po ukonceni menstruace?Neni mi jasne jak se vypocitavaji plodne a neplodne dny vsude je jiny vypocet.Nema s tim nekdo zkusenosti.Dekuji vsem co mi odpovi ahoj M

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prazskej_demon*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
S vypoctem Ti sice neporadim, ale obecne plati, ze v tzv. neplodnych dnech se pravdepodobnost poceti pouze snizuje, nikoliv uplne mizi. Znamena to tedy, ze i ty tri dny po menstruaci staci na poradny problem. Ve vyjimecnych pripadech je dokonce mozne otehotnet i v prubehu samotne menstruace. Pokud nechces nic riskovat, navstiv gynekologa nebo si v drogerii kup tehotensky test, stoji kolem 100,- Kc
hannah*
Těhotenské testy jsou i levnější, kolem 20,- a lépe je poradit se v lékárně. Ty lacinější spolehlivě ukážou těhotenství tak 10dní po početí, ty dražší i dřív.

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Přesně tak navštiv svého gyn. a vše co ti o plod.dnech poví tak si zapamtuj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]