Nejste přihlášen/a.
myslim ze se to mělo řešit ihned po zjištění tedy po koupi.řešit se to mohlo výměnou,vracení zboží nebo slevu na zboží.díky vami zpusobenou škodu se bude blbě dokazovat že vada byla při koupi. rekl bych že to bude stat hodně usilí a pěněz a není jistě že vyrobní vadu uznaji.asi bych to obrečel a nechal to být ale je to na vas.
a že jste nebyl informován o vade to oni také nemohli vědět oni vše nerozbaluji od výrobce
chyba byla že se to neřešilo ihned
Takže NTB máte 6 měsíců..
Prvni vada je uz od doby koupe a nebyl jsem o ni predem informovan.
Informován jste o ní nebyl, ale patrně jste ji viděl, když to tak popisujete.
Prodejce tvrdil, ze prece kdyby takhle vsichni co si rozbijou vyrobek prisli, co oni budou s tim srotem delat.
To se mu ani nedivím...Měl jste to reklamovat hned..To že jste NTB potřeboval k bakalářské práci není argument.
Mam zkusit posouzeni autorizovanym servisem?
Za zkoušku nic nedáte, ale moc si od toho neslibujte.
Dobrý den,
ze zákonu je dáno 6 měsíců na uplatnění možnosti rozporu s kupní smlouvou. Asi to není jen tak pro nic za nic. Přece když to v zákonu je, neznamená že to bude platit jen 14 dní. Notebook mám 4 měsíce a 9 dní.
O vadě jsem se dozvěděl až den po koupi, ale nemohl jsem si dovolit být bez něj, takže jsem to nechal na dobu pozdější s tím, že se to snad nezhorší. Věřte, že nechci prodejce nějak oblbnout .
Díky.
Dobrý den, reklamaci musíte uplatnit ihned po zjištění dané závady. I když to pošlete na autorizovaný servis, myslím si, že vám nárok na opravu zamítnou jako neoprávněný.
Myslím si, že neoprávněný být nemůže. Vždyť i kdyby to neuznali jako vadu, který byla už v době prodeje, pořád je to odlepené lepidlo pod plastem, které kryje displej. To je myslím reklamovatelná věc.
Souhlasím, že jsem to měl udělat dříve. Bohužel jsem neměl jinou možnost, asi jsem promarnil šanci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.