Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SAZKA, je nová.Jak se vám líbí?

Od: humbucker* odpovědí: 2 změna:

Ahoj. Sazka to má všechno chvílí celé nové. Jak se vám to líbí? Svůj názor přidám později.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nevím, zda odpovídám k dotazu. Já nesázím, tak jsem jen občas viděl losování v TV. Normální a pro nesázkaře i nudné. Zrovna dnes jsem se nestačil divit, když jsem opět viděl losování. Jak ta paní moderátorka dokáže hlasem jásat nad určitým číslem, až euforicky ho uvítat a nad jiným zase ne. Je to takové "akční" - a trapné. Tolik jen můj postřeh. Zdravím!

doplněno 17.01.14 23:52:

No právě. Patrně někdo usoudil, že i tento informativní pořad musí být rozjásaný. Je to takové přehnaně veselé, až žertovné. Možná je to taková útěcha pro tu většinu, která nikdy nevyhraje a pouze předává své peníze podniku Sazka.

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Právě, mě se ta akčnost taky nějak nelíbí. Asi budu dost staromilný. Ti staříci už asi potřebovali vystřídat, ale než tohle, tak to radši nadabovat bez učinkujících. Můj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]