Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Sazka to má všechno chvílí celé nové. Jak se vám to líbí? Svůj názor přidám později.
Dobrý den, nevím, zda odpovídám k dotazu. Já nesázím, tak jsem jen občas viděl losování v TV. Normální a pro nesázkaře i nudné. Zrovna dnes jsem se nestačil divit, když jsem opět viděl losování. Jak ta paní moderátorka dokáže hlasem jásat nad určitým číslem, až euforicky ho uvítat a nad jiným zase ne. Je to takové "akční" - a trapné. Tolik jen můj postřeh. Zdravím!
doplněno 17.01.14 23:52:No právě. Patrně někdo usoudil, že i tento informativní pořad musí být rozjásaný. Je to takové přehnaně veselé, až žertovné. Možná je to taková útěcha pro tu většinu, která nikdy nevyhraje a pouze předává své peníze podniku Sazka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.