Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na samotný úvod uvedu, že sem málo komunikativní člověk a dělá mi problém se bavit s osobami druhého pohlaví. Dále je mi 14 let a jsem kluk (to ste asi pochopili)
Jde o to, že jezdím autobusem poměrně dost často s holčinou, tipoval bych jí tak na 14-15.. Vždycky když s ní jedu, někdy na ní kouknu. Jednou sem měl pocit že se dokonce usmála
Jenomže i přesto že sem chtěl sem nenašel odvahu se jí zeptat na FB a navázat s ní řeč.. Dneska když sme dobíhali autobus ona stála předemnou a vytahla kartičku na slevu a bylo tam její jméno. Já si jí teda přidal na FB a doplnil sem to zprávou, jestli ji nevadí že sem si ji přidal a že sem ten kluk co s ním dneska jela.. Jenomže z FB sem zjistil, že jí je 18 (má datum narození 1996). FAKE to nebude, protože tam má fotku jak ukončuje základku v roce 2012.. Asi po 2 hodinách si to zobrazila, neodpověděla, nepotvrdila žádost. Zkusil sem tedy ještě napsat, že prý chodí na informatickou školu, tak jestli to je ajťačka sem se zeptal.. zatím si to nezobrazila.. Neměla by proti mě mít nic, ani mě nezná.. Tak nevím proč si mě nepřidala, popř. co bych měl zkusit na navázání řeči jak na FB tak v buse, zastávce či tramvaji. Jezdíme skoro každej den spolu aspoň jednou a když přestupujem tak sme asi před týdnem stáli vedle sebe a já se jí podíval do očí.. Ona na mě a takhle asi 5 vteřin a pak sem uhnul pohledem.. ale ani slovo ze mě nevypadlo.
Vím, že je blbost se o něco pokoušet, ale alespoň se s ní nějak začít bavit, zkusit se nějak zpřátelit.
Poraďte prosím..
doplněno 17.01.14 22:17:Tak si to teď zobrazila.. Odpověď zase žádná.. Co bych měl tak nějak napsat k "odstranění bariéry"?
Podle mne si podelal cos mohl.
Proc by si mela do pratel pridavat nekoho, kdo ji smiroval jmeno, nez aby se s ni dal rovnou do reci?
Zabal to. Takhle se to zkratka nedela.
Jses pro ni nezajimavy. Neholda s tebou ztracet cas.
Ruku na srdce - kdyz ti na Facebooku napise 7mi leta holcicka, ze s tebou jezdi autobusem a ze zahledla tvoje jmeno a chce si te pridat mezi kamarady, budes na to reagovat? Pak ti posle dalsi zpravu, ze pry asi hodis do osmicky a ze si budes podavat prihlasku na strojarnu, jestli se teda zajimas o strojirenstvi, budes na to reagovat? Pravdepodobne ne. Presne jako ta holka nereaguje na tebe.
Hele mě je 15, jsem teda spíš na starší holky 18-28 a vím že takže na holku prostě nemáš šanci zapůsobit, leda tak na nějakou pipinu se kterou ten "vztah" vydrží týden. Být Tebou bych to zabalil a dál už to neřešil, venku bych ji už ani neoslovoval mohl by ses ztrapnit. Zkus to u jiné, a hlavně zapomeň že nějakej facebook existuje, radši než na facebook se potom zeptej na tel číslo, aby jsi potom mohl třeba napsat sms na dobrou noc.
asi takhle: pokud se ani nenamáhá odpovědět, tak je to nevychovaná husa a o takovou bych zájem neměl. Pokud by za něco stála, tak by ti odpověděla buď kladně nebo by tě poslala do háje. Hledej jinou lepší a s touhle se netrap. A vykašli se na FB, to je jen program. Stokrát lepší je komunikovat přímo z očí do očí, a ne na dálku přes displej - to je dobrý pokud jste daleko od sebe, ale pokud se vídáte tak je to nesmysl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.