Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soukromi v diskuzi?

Od: petra81 odpovědí: 11 změna:
dobry den,
napsala jsem pravdivou, velmi negativni recenzi o eshopu s mobily na we nakupniho radce.
Negativni recenzi nemam jedina. Je nas zastup, na obchod jsou uz i podane stiznosti, trestni oznmeni.
obchod na moji negativni anonymni recenzi odpovedl hrube, oslovil me tam mym jmenem, prijmenim, napsal i adresu bydliste.
je to normalni? muze toto udelat? nejedna se o poruseni soukromi, zakona na ochranu os. udaju? ja jim btw zadny souhlas ani neposkytla.
dekuji za nazor, petra

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Můj názor: no tak si přečtěte ten zákon o ochraně osobních údajů a též OZ. Vy jste též uvedla jejich identifikační údaje bez jejich souhlasu a zřejmě je označila za zloděje, ne? Jenže ještě nebyli odsouzeni.

doplněno 17.01.14 22:40:

udavaji dobrovolne veskere udaje.
Kdepak asi přišli na vaše, co?

petra81
hodnocení

za zlodeje jsem je nenazvala.
oni jsou sami dobrovolne registrovani a udavaji dobrovolne veskere udaje.
ja jim souhlas k tomu, aby me udaje zverejnovali, nedala.
iz*

Petro, oni Vaši "velmi negativní recenzi" vnímají jako útok a podle toho jednají.

Pokud Vám jde o údaje zveřejněné bez Vašeho souhlasu, obraťte se na moderátora diskuze nebo na majitele webu.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. A co jste asi děvenko Petro čekala? Měla jste do nich jet anonymně. Takhle jste se těm darebákum vlastně přihrála sama. Návodné by mohlo být, podívat se na to, jak se k názorům přihlašují ostatní. Pod tzv.nickama, to je asi bezpečnější.

petra81
hodnocení

pche, ja do nich anonymne jela. ale kdyz jsem uvedla presny typ mobilu, terminy, vyprsene lhuty a presne zneni jejich sms, kdy mi odpovedeli na upozorneni, ze vse predavam na coi: dejte to klidne na ministerstvo a neotravujte... tak me identifikovali, protoze udaje maji z objednavky, a anonymitu nerespektovali.
na server jsem jiz napsala, uvidim.
diky

asd*
hodnocení

0x

Bez vašeho souhlasu vaše osobní údaje zveřejnit nesmí. Můžete se bránit a na vašem místě bych to udělal.

petra81
hodnocení

dekuji, na server jsem napsala. snad budou slusni a odstrani to...fajn vecer,petra
asd*

NZ. Slušní evidentně nejsou. Vyzval bych je k neprodlenému odstranění údajů a pohrozil trestním oznámením pokud údaje neodstraní. Můžou dostat celkem slušnou pokutu...

asd*

PS: jde o zákon 101/2000 Sb. koukněte na správní delikty par. 44 - 46

asd*

wogoos*
hodnocení

0x

Naťukněte /třeba i do soukromých zpráv/ o koho jde. Třeba pomůžu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]