Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s erekci v 15ti

Od: xxxnovak odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.
Před měsícem se u mě objevil problém s erekcí. Všechno je ok, ale když už má dojít na sex nebo orální sex, tak mi jednoduše změkne a jsem bezmocnej. Rukou(mojí i přítelkyně) je vše v pořádku
Na internetu jsem se dočetl, že je to častý problém u mužů od 35 a výš, a že je to většinou problém s cévama, pak že tím trpí každý 10. muž nad 21 let, ale to už většinou nebývá problém s cévama. Mě ani zdaleka není tolik let, je mi teprve 15.
Jako malý jsem měl problém s ledvinama a močovou trubicí, musel jsem jít na operaci, operovali mi i penis, rozřízly ho.
Mohl by to být ten problém? Podotýkám že rukou je všechno jak má být
Mohl by být problém můj nízký věk? Znám spoustu lidí co jsou podobně starý jako já a sex normálně mají.
Neví někdo co s tím dělat? Měl někdo podobnou zkušenost? Prosím moc o každou pomoc, nevím si už rady, děkuju.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Cvičení dělá mistra, moc se na to neupínej, čím více chceš tak zklameš.

figurek*
hodnocení

0x

ty máš v patnácti problém při sexu a spousta lidí okolo má v patnácti normální sex? Tak teď nám řekni ještě tu o perníkové chaloupce.

No ale jestli jsi začátečník, pak se moc nediv. Měl jsem ten sám problém. Byl jsem celý rozklepaný a vystresovaný z toho, že mi to zase nepovede a zase nic nebude, no a pak samozřejmě nic nebylo. Najdi si nějakou zkušenou partnerku a vysvětli jí o co jde. Ta ti poradí a možná i pomůže.

tomasek*

Já bych tomu možná i věřil - dnešní mládež je v téhle oblasti úplně jinde, než jsme byli my v jejich věku :)...

hodnocení

0x

Klasický problém začátečníka - obava ze selhání, něčeho nového a neznámého či podobný důvod. To chce trénovat, ono to časem půjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]