Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte písničku?

Od: smilik odpovědí: 11 změna:
Ahoj :) prosím moc nepoznáte písničku z popisu? Je to určitě obrovský hit, často se hraje v rádiu, řekla bych rocková, ale je hrozně krásná a hodí se k romantickemu sexu :) zpívá ji muž. Vím, že je to hodně těžké poznat ji takhle jenom z jednoduchého popisu, ale kdyby někdo věděl, tak prosím napište :) děkuju moc :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

napadla me :D

smilik
hodnocení

Bohužel :( ta písnička je opravdu nádherná jak jsem psala. Bohužel nevím jak jinak ji mám popsat. Není to zase až tak tvrdý rock . Ach jo tu zase nikdy nenajdu :-D

hodnocení

1x
Co ten google vsechno nenajde...
google.com/...
t-music.cz/...

15.01.14 23:57
hodnocení

1x

Tahle?

smilik
hodnocení

PS: není česká

hodnocení

0x

musis lepe specifikovat no :D

hodnocení

0x

Chce to alespoň pár odposlechnutých slov, takhle to asi nejde, popisu budou odpovídat stovky písniček.

luke237
hodnocení

0x
Az tu pisnicku uslysis v radiu, tak si ji nahraj na mobil. Urcite tam mas neco jako diktafon nebo ukladani hlasovych zprav. I spatna nahravka je 100x lepsi nez sebelepsi textovy popis.
luke237
Take muzes tu pisnicku do mobilu "nabroukat" nebo sama nazpivat, zase treba i spatne, ale porad to bude lepsi nez to, co je tady ted, z ceho maji podle tebe lidi poznat, o jakou pisnicku jde.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkusím tuto "tutovku". Je to krásné, známé, rockové, zpívá to muž a hodí se i k onému. Zdravím!

miklous*
hodnocení

0x
Tahle je také pěkná... ;)

doplněno 16.01.14 15:08: Hurá - odkaz jsem zde vkládala poprvé... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]