Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaslání hotovosti složenkou C s dodejkou?

Od: uska* odpovědí: 7 změna:

Prosím pošťáky o pomoc. Potřebuji zaslat hotovost, ale chtěla bych mít ještě navíc nějaký doklad, nestačí mi jen ústřižek složenky. Existuje k poslání hotovosti dodejka? Zvláští složenka na to asi není, vyplním "céčko" a pošta si k tomu něco dodá? A nebo co radíte? Děkuji Uška

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemůžete z banky z účtu na účet? Je to nejrychlejší, nejbezpečnější a nejlevnější. ;) Ale ústřižek složenky je dostačujícím dokladem. Když se něco zchmelí, pošťáci to na poště dohledají a potvrdí.

doplněno 15.01.14 16:39:

Máte pravdu, pošťačka to může nechat u sousedů.

uska*
hodnocení

Babi - z účtu nemohu, kdyby to šlo, tak zde nevyzvídám. Vše platím z účtu, tak v poukázkách jsem neználek. Doklad navíc je potřeba neboť poslatt jen složenku, tak se může stát, že peníze převezme třeba i soused. (vlastní zkušenost)

luke237
hodnocení

0x
Za 8,-Kc si muzete koupit "dorucit jen do rukou adresata".

uska*
hodnocení

Píši výsledek pátrání, třeba někomu pomůže. Po vyzvednutí složenky typu C je to jasné jak facka. Přímo na složence si můžete zaškrtnout způsoby doručení- termín výplaty, nevyplácet před datem xxx., do vlastních rukou, dodejka .

Jak jednoduché, jen to znát.

luke237
Neni to presne to, co jsem psal a na co jsem odkazoval vcera? *smich*
Zaslání hotovosti složenkou C s dodejkou?
luke237
Obrazek poukazky "C"ve vyssim rozliseni.
uska*
hodnocení

luke - byl to dobrý návod, ale to samé to nebylo. V dotazu jsem chtěla ještě nějaký doklad mimo ústřižek složenky. Při vydání do vl. rukou bych žádný doklad neobdržela, ale hned vedle je DODEJKA .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dodejka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]