Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poraněný nehet - pojišťovna

Od: lukky007* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

před 2 měsíci jsem jel jako vždy ze školy vlakem, ale při otvírání okna jsem si zkřípl nehet o zobáček.Dost to bolelo,ale přežil jsem to.Po měsíci se mi začal nehet odlupovat a mě napadlo když si platim životní pojištění, tak jestli mám nárok na odškodnění po 2 měsících , ale nebyl jsem někde u doktora, tak jestli mám zajít teď někdy, abych to měl napsaný od doktora?

Poraněný nehet - pojišťovna

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Možná na něco, čemu se dříve říkalo bolestné. Ale asi jste měl jít k doktorovi hned a sepsat jak se to stalo. Můžete tozkusit i nyní, na nehtu to je sakra vidět. Ten Vám asi sleze. Stejně bych doporučovala navštívit lékaře, tohle musí bolet.

lukky007*
hodnocení

Bolí to když si sundavám rukavice,protože zavadím o nehet

fribble*
hodnocení

2x

Napřed se podívejte, jestli se životním máte sjednané i úrazové pojištění. Pokud ano, vyrazit k doktorovi, ale zázraky nečekejte - řád stokorun.

stirecek*
hodnocení

2x
Mladší dcera měla pohmožděný malíček z tělocviku a dostala 750kc. Pojistku ze školy ještě nedostala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]