Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka chce do Thajska,bojím se o ní

Od: zidlica odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

kamarádka chce jet v létě na dva týdny na dovolenou do Thajska. Mám o ní docela strach, aby jí tam někde neublížili, přeci jen je to země málo vyspělá...Můžete mi někdo říct, kdo jste tam byl a znáte to tam, jak to tam chodí? Je to opravdu takové? Mám se o ní bát nebo je to naprosto v pořádku a mohu být bez obav? Jak je to třeba s nemocema tam? Nemůže se tam nakazit cholerou nebo tak něčím? Děkuju.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud se bude pohybovat v hotelových komplexech a rezervacích - pláže, přilehlé ulice, tak by to mělo být v pohodě, ale pokud se bude vydávat do oblastí, které nejsou turistickými centry, no tak to by mohlo být celkem o ústa. Samozřejmě, že se může nakazit, je dobré se informovat o možnostech očkování při cestování do tropů.

ohneta*
hodnocení

0x

Jak je to s bezpečností nevím, ale bude to nejspíš podobné, jako kdyby jela do Egypta. A pokud nebude očkovaná, tak se cholerou nakazit může ockovacicentrum.cz/...

vis*
hodnocení

0x

Může to být i horší.

ukulele*

no jo, nesmí vozit bílý prášek, to se ví...

hodnocení

0x

Ona tam jede sama nebo s někým?

hodnocení

0x
Vsude je treba trochu opatrnosti,byla jsem 4x-miluji Thajsko a hned jak bude mozno znova,mame tam uz i zname Thajce jsou to opravdu mili a velice ochotni lide,(ale smejdi se najdou vsude),prejte ji krasnou a nezapomenutelnou DOVCU!(a ja tise zavidim!)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]