Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych si stáhnout filmy Počátek (Inception) a Prokletý ostrov (Shutter island). Obvykle stahuju přes Ulož.to - ani jeden z těch dvou filmů jsem tam nenašla - hledám je jenom v originálním znění (stačí klidně i bez titulků - vložím si je tam pak). Nechce se mi kupovat si originální dvd, když se na film podívám zpravidla jen jednou a pak už ho nikdy nezapnu znova. Nevíte o nějakém jiném webu, kde by mohly tyto filmy být? Nejlíp, když půjdou stáhnout, ale stačí i normálně online.
Předem děkuju za odpovědi.
Pokud nemáte, neznáte, stáhněte si prográmek slunecnice.cz/...
a pak stačí hledat torrenty já stahuji odtud:
nahoře v pravo je žluté "torrents"tak stahovat ty, které mají nejvíc seeds, když se torrent stáhne, stačí dvakrát kliknout a on se sám otevře v programu, na který jsem posílala odkaz a začne stahování - pak je zapotřebí najít titulky třeba z googlu..:D a torrent v programu zase raději smazat.
Tato zpráva se zde neohřeje tak přeji pěkné pokoukání.
...asi máte pravdu, stahování přes torrenty je zároveň sdílení a není tedy legální. Ale já to hlásit nebudu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.