Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stáhnout tyhle filmy?

Od: aneta311* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěla bych si stáhnout filmy Počátek (Inception) a Prokletý ostrov (Shutter island). Obvykle stahuju přes Ulož.to - ani jeden z těch dvou filmů jsem tam nenašla - hledám je jenom v originálním znění (stačí klidně i bez titulků - vložím si je tam pak). Nechce se mi kupovat si originální dvd, když se na film podívám zpravidla jen jednou a pak už ho nikdy nezapnu znova. Nevíte o nějakém jiném webu, kde by mohly tyto filmy být? Nejlíp, když půjdou stáhnout, ale stačí i normálně online.

Předem děkuju za odpovědi. :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejsou třeba na DATOID.cz nebo na bezvadata.cz?

foo*
hodnocení

0x

hop®
hodnocení

0x

czshare

doplněno 14.01.14 20:46:

...nestřílím od boku, jsou tam, oba...

miriana
hodnocení

0x

Pokud nemáte, neznáte, stáhněte si prográmek slunecnice.cz/...

a pak stačí hledat torrenty já stahuji odtud:

torrentbutler.eu/...

torrentbutler.eu/...

nahoře v pravo je žluté "torrents"tak stahovat ty, které mají nejvíc seeds, když se torrent stáhne, stačí dvakrát kliknout a on se sám otevře v programu, na který jsem posílala odkaz a začne stahování - pak je zapotřebí najít titulky třeba z googlu..:D a torrent v programu zase raději smazat.

Tato zpráva se zde neohřeje ;) tak přeji pěkné pokoukání.

hop®

...asi máte pravdu, stahování přes torrenty je zároveň sdílení a není tedy legální. Ale já to hlásit nebudu ;)

jojo*
hodnocení

0x

odkazy na různých warez forech?

jojo*

třeba na warcenter.cz je funkční odkaz na Počátek

kangaroo*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]