Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prideleni pravnika

Od: walktall* odpovědí: 3 změna:

Mam jit svedcit k soudu, ale odmitl jsem pravnika ve vypovedi.Bude mi pridelen statem?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

4x

Jako svědek právníka nepotřebujete, vaší povinností je pouze vypovědět pravdu. Výpověď můžete odepřít, pokud byste jí mohl způsobit nebezpečí trestního stíhání sobě nebo osobě blízké. Svědek se nemá co radit s právníkem o své výpovědi, má říct co viděl a co ví apod., jinak to vůbec nemá smysl.

martina30*
hodnocení

3x

Já myslím pokud jdete jen za svědka,tak právníka nepotřebujete.

hodnocení

3x

souhlasím s kolegyní a kolegou. Vy NESMÍTE lhát, jako svědek, přotože by jste mohla být stíhána. Opak je obžalovaný, ten může lhát jak ...

Soud Vás jistě poučí. Pokud budete žádat i o svědečné (náhradu mzdy) máte na ní právo. je třeba donést potvrzení o výši příjmu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]