Nejste přihlášen/a.
dobrý den ,nikdy by mě nenapadlo že to budu chtít vědět ,ale chci.Chi znát i tu druhou stranu ,doma to je tabu .To že mám jiného otce než můj sourozenec vím už dlouho .Zjistila jsem to když se mi dostala má zdravotní karta do ruky ,babička už mi něco naznačila ale náznak nestačí mám pár indicií ,ale nevím jak s nimi naložit .Zkoušela jsem různé odkazy na netu ,ale nebylo mi to moc platné .A tak bych potřebovala poradit jak mám svého otce najít stačilo by mi vědět jak vypadá.Může mi s tímto někdo pomoci?
Asi nejnormálnější řešení je promluvit s rodiči. Nevidím důvod k nějakým tabu, sami máme dvě adoptované děti a na tabu si rozhodně nehrajeme. Myslím si, že jakákoliv hra na schovávanou je spíše ke škodě věci Takže Vaši rodiče mají originál rodného listu, kde jsou Vaši bio rodiče zapsáni. To v případě, že jste adoptovaná. Pokud je Vám 18+ tak zajděte na matriku, tam je to taky zapsáno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.