Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proplaceni dovolene

Od: sumec* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,chci se zeptat jestli mam narok na proplaceni dovolene.V roce 2013 me zbyvalo jeste 9 dni dovolene ale bohuzel kdyz jsem si ji chtel v prosinci vybrat tak jsem omarodil a tak jsem to nestihnul protoze moje prac. sml. skoncila k 31.12.2013. Ted jsem na uradu prace. dekuju za odpoved.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Ano, na proplacení nevyčerpané dovolené máte ze zákona od zaměstnavatele, při skončení pracovního poměru, právo. Viz. Zákoník práce: § 222, odst. 2 - Zaměstnanci přísluší náhrada mzdy nebo platu za nevyčerpanou dovolenou pouze v případě skončení pracovního poměru.

sumec*
14.01.14 11:06
hodnocení

dekuju

Náhradu za nevyčerpanou dovolenou byste měl najít ve své výplatní pásce za 12/2013.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]