Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to jsou mety?

Od: 1212 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, co to jsou mety (mety ve vztahu)? Často se o nich mluví, ale nevím co znamenají. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

4x

Mám dojem, že to bylo ve filmu Prci, prci, prcičky. Nejsem na to odborník, ale první meta ve vztahu je snad líbání, druhá meta je mazlení, třetí meta orální sex a čtvrtá opravdový pohlavní styk. Ale jistě to nevím.

lidka*
hodnocení

2x

meta - vytčený cíl; ve sportu - čára nebo značka.

Ukázka praktického použití slova "meta": Pokořena další meta v boji proti rakovině

hodnocení

0x

Met - vrh, hod (metat - vrhat, mety - vrhy) ze straší literatury také např. metat kozelce
Meta - vytyčený cíl, mety vytyčené cíle, také sportovní značka pro místo cvičence

hodnocení

0x

Mety je, mimo jiz zminene, tez indicke zenske jmeno.

Mety je tez typ polyesterove nite s metalicky vyhlizejicimm povrchem s nylonovym jadrem pouzivany k vysivani. Vyrabi Gunold GmbH.

1212
hodnocení

ale já nemyslím nic se sportem, ale co jsou mety v jiném smyslu. Mám na mysli mety ve vztahu od první až poslední, děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma mety ve vztahu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]