Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do chorvatska nebo do Italie?

Od: lil* odpovědí: 4 změna:

Ahoj!Vyber letnich dovolenych uz pomalu zacina a rozhodujeme se mezi Italii a Chrovatskem.Kde jsou v Italii nebo v Chorvatsku nejhezci neprelidnene plaze za primerenou cenu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vis*
hodnocení

1x

Je to věc osobních preferencí. Oblázkové pláže ani milion drahých spoluobčanů zrovna nemusím, takže pokud vybírat výhradně mezi nabízenými možnostmi, byl by to jih Itálie. Calabria (Jónské moře, ne Tyrhénské), Puglia. Pláže písčité, většinou italští důchodci. Pohoda, klídek. Kdysi dávno jsem byl v Brancaleone a nemělo to chybu.

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Vřele doporučuju Peschici na poloostrově Gargano. Nádherná příroda, levná dovča, starobylý městečko na skalních terasách, relativní klid. Nebo ostrovy Tremiti, i když tam už je to o nějakou kačku dražší... Chorvatsko NIKDY !

gargano-dovolena.webnode./...

qviaggi.it/...

dm.uniba.it/...

hodnocení

0x

Loni mi na lastminute nějak nevyšly moje oblíbené řecké ostrovy, tak jsem jako plán B vzal zavděk italskou Kalábrií (Briatico), a byla to VELMI vydařená dovolená. V Chorvatsku jsem byl jednou před mnoha lety a stačilo, právě proto že Chorvatsko je v létě druhé Česko :)

hodnocení

0x

podle mě nikdo neprohloupí, kdo se podívá na ostrov Elba, ale lidí je ve známých letoviscích také hodně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]