Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci také napsat o své nepříjemné zkušenosti s firmou NaturaMed Pharmaceuticals., Nemanická , České Budějovice
- v 11/13 jsem si u nich objednala balíčeka za cca 2000 Kč., ihned jakmile mi přišel jsem ho z rodinných důvodů
odeslala zpět na sídlo firmy. Nyní v 1/14 mi přišla 1.splátka na 199 Kč a ihned za 2 dny upomínka na 1. splátku již na 234 Kč... Ihned jsem volala na zákaznické centrum , kde mi operátorka celkem drze odpověděla, že je to můj problém , a jestli vůbec mám doklad o zaslání balíčku ,a že pokud by jim tem můjbalík , přišel, tak by to tam měli a ať si to vyřídáím s poštou... Šla jsemtedy s dokladem o zaslání balíčku na poštu, kde mi paní za přepážkou ochotně našla, že balíček byl dodád na adresu firmy za3 dny po zaslání , a že šlo o cenné psaní, musel ho někdo ve firmě převzít proti podpisu a pokud to firma nenajde, tak mám podat reklamaci a pošta to dohledá. Poté jsem opět volala do zákaznického
centra, kde mi již ochotnější operátorka řekla, že mám kopii dodacího listu zaslat do firmy a že si reklamaci u pošty / není ale co reklamovat -- u pošty mám potvrzeno, že balíček byl v pořádku dodán/ zajistí sami. Tedy myslím, že v této firmě nemají pořádek a nechovají se seriozně.. Zatím nevím, jak to dopadne, ale toto chování se mi opravdu nelíbí.
Dejte si prosím na tuto firmu pozor, aby jste další nenaletěli, nemám nic proti výrobkům firmy , ale s chování a seriozností firmy NaturaMed Pharmaceuticals na ulici Nemanická v Českých Budějovicích to nevypadá dobře... Zdravím
Věc : neseriózní firma "NATURA-MED" PHARMACEUTICALS
Dobrý den,
bohužel musím konstatovat že výše uvedená firma se chová opravdu neseriózně. Po objednání jednoho zkušebního balíčku vitamínů (v 03/21) za 49Kč nám bez jakéhokoliv dalšího objednávání přišel další větší balíček, tentokráte se složenkou na 599Kč. Ihned jsme toto nahlásili na klientskou linku a sdělili že balíček jako neobjednaný vrátíme zpět a žádáme vyškrtnout naše osobní údaje z jejich databáze. Paní na lince nám arogantně sdělila, že neví, zda ho (onen nevyžádaný a vracený balíček za 599Kč)) někdo u nich ve firmě převezme zpět. Na to jsme ji řekli, že nám to je v podstatě jedno zda ho převezmou či nikoliv - my ho vracíme a více nechceme mít s uvedenou firmou nic společného. Na základě zde uvedených faktů důrazně varujeme občany před podobnými neférovými prodejci. Mirek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.