Nejste přihlášen/a.
Zdravím rozhodl jsem se podělit o svůj příběh a tak trochu se i zeptat . Vím že na téma lásky k nejlepší kamarádce bylo zde i jinde napsáno poměrně dost , ale myslím si že ten můj případ je trochu specifický . S touhle dívkou se vlastně znám už asi 17 let , ale nějaké vážnější stýkání a častější kontakt je zhruba 8 let . Problém je že já jsem do ní už sakra dlouho zamilovanej a ona to buď neví a nebo dělá že to vědět nechce . Náš vztah je z mého a asi i z jejího pohledu nádherný . Stýkáme se pravidelně 1-2 týdně chodíme na procházky , výlety , do kina a vlastně všechno co dělají lidé co spolu chodí nebo se mají rádi , s jedním rozdílem že mi dva jsme ,,pouze přátelé " . Několikrát jsem cítil příležitost vyjádřit své city ale prostě to nešlo , hlavní důvod proč je asi ten že nechci ohrozit nebo zničit tohle krásné pouto co mezi námi vniklo . Myslím si že ani některé páry o sobě nevědí tolik a neprožili spolu to co mi dva a jsou šťastni , ptám se tedy proč mi nemůžeme . Poslední dobou vlastně myslím skoro pořád pouze na ní , večer se mi zdají sny převážně o ní . Často jsem si říkám že kdybych jí lezl krkem a nechtěla se semnou vídat tak už by to dávno udělala a né že sama napíše jestli někam nepůjdem a pod . Možná přemýšlím až moc , ale také je takové divné že mne představila vlastně celé svojí rodině , to se přeci s kamarády snad nedělá ne? Někdy když se bavíme tak používá taková divná spojení , jako naposledy jsme řešili že by to byl hezký pozemek na dům a ona mi na to odpověděla že tam bychom si ho mohli postavit . Nevím možná že její slova a chování až příliš analizuji a dovozuji si něco co ve skutečnosti takhle myšleno nebylo . Závěrem snad nezbývá než podotknout že ani jeden z nás neměl do posud jiného partnera
to vypadá, že jste oba nesmělí a bojíte se odmítnutí. Jdi do toho, ty jsi chlap! A hodně štěstí.
P.S. Jo a nejdřív zkus velké přiblížení ...vem ji kolem pasu zezadu až budete na výletě a bude na "něco" koukat. A když se odtáhne...je to signál, že nééé, ale když se neodtáhne ..Jupí...je napůl vyhráno
Takový případ znám ze svého blízkého okolí. šťastný konec nemá Bohužel z mého pohledu jako ženy jí nepřitahuješ (už by to dávno bylo jinak) a opravdu tě bere jako kámaráda a rozptýlení a to samé jsem tvrdila i svému blízkému nakonec se to potvrdilo a ženská do které byl blázen 17let se nedávno vdala za jiného. Ale přeji ti aby to bylo jinak!
Nepíšeš, jak jste staří..ale myslím, že ona to cítí stejně jako ty ale neví jak to říct..už to že si s tebou chce stavět dům, myslím, že se ti to tím snažila naznačit..Nebo čeká že teť uděláš krok ty.. Zkus na to pomalu a postupně, třeba ji jen chytni za ruku a počkej, jak bude reagovat..nebo ji dej pusu, obyčejnou, a co ty víš..třeba to už bere jako chození jen čeká, co uděláš ty a nechce se vnucovat..Minimálně za tu ruku bych to zkusila..nic tím nezkazíš, snad..
D9ky za postřehy , je nám oboum 22 let . Pusu normální si dáváme obvykle při nějaké příležitosti i někdy když se loučíme po schůzce . Za tu tuku to asi zkusím to by nemělo asi nic pokazit , Mylíš že tohle by se dalo nazvat chození , přeci lidé kteří spolu chodí se chovají trošku jinak . Nikdo neříká že ten krok musí udělat ona ale nazančit by nějak mohla teda abych já dostal jasnou zelenou že do toho mohu jít
Ale to samo potřebuje i ona od tebe..pokud si dáváte pusu, tak to je super, zkus si ji k sobě třeba někdy přitisknout jestli se odtáhne nebo tak..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.