Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s ním?

Od: lacrimosa odpovědí: 8 změna:

Dobrý den přeji.

Co byste si mysleli o člověku, které ho jste před 2 a 1/2 měsíci pustili k vodě, jelikož si na Vás neudělal čas ani 1x týdně, který Vám po těch 2 a něco měsících napíše, jak moc toho lituje, že se k Vám chce vrátit, že jste jeho Julie. A protože tak trochu k němu ještě něco i přes to všechno pociťujete, tak mu aspoň odepíšete, ale on si ještě před tím vypne mobil na celý den od 10ti do dneška, takže ani neví, co jsem mu odpověděla. A pořád ta zpráva čeká na vyřízení. Není to divné, nebojí se, co mu odpovím?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslel bych si o něm leccos a nebylo by to příjemné...

Jak víte, že si z vás nedělá legraci a někde v hospodě se s kamarády vsadil, že pošle tu zprávu o Julii?

A uvažte ještě, co kdybyste se znovu k sobě vrátili, budete mít k němu důvěru a budete schopní to spolu táhnout třeba celý život?

Nezodpovědní lidé jskou neštěstí a radím, udělejte tlustou čáru, vymažte si jeho číslo a budete spokojenější.

hodnocení

0x

Hraje si s Vámi. Jinak by o spojení usiloval i jinou cestou. *stop*

hodnocení

0x
Ahoj:)Dotaz zni,zda se neboji...Hmm,tezko rici,my ho nezname na rozdil od vas,to vy byste mela vedet,co se v jeho dusi momentalne odehrava *hej**nevi*

martinaa*
hodnocení

0x

Co bych si myslela? Že to zkouší, jestli naletím.

A co s ním? Nic, neodpovídat, nezájem:).

hodnocení

0x

Řekla bych si, že se namazal a v opileckém smutku a opuštěnosti napsal. Ráno se divil a mobil vypnul. Tak bych to viděla já a nečekala bych na jakékoliv řešení. ;)

hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud jste se s ním rozešla, jistě víte, proč. Takže já bych takového člověka dál již neřešila a neutrácela ani za tu sms...Je vidět, že zájem nemá, když ho nezajímá Vaše odpověď.

mirka1
hodnocení

0x

Dělá si a tebe srandu, ignoruj ho, nebo se budeš cítit jak kus špinavýho hadru.

kami95
hodnocení

0x

Dělá si srandu..teť je doba kdy by jste ho měla co nejvíce zajímat když vás chce zpět..a když si vypne mobil i teť co by asi podle vás dělal kdyby jste se k němu vrátila? A já když se bojím, co mi dotyčný odepíše, tak právě mám zaplý telefon a jsem u něj a čekám..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]