Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte...hledám oddlužení, jsem na MD a u této spol. to vypadá vše moc jednoduše. Máte s nimi nějakou zkušenost? Díky P.
coloc makler reality je cikánská podvodná a lichvářská firma z Karviné.proto velký pozor na ni.taky jsem jí naletěl a stálo mě to celý dům.její zástupce pan Roman Šebek je nesmlouvavý jednatel,který pro své zájmy používá všecky dostupné i nedostupné prostředky.napřed naslibuje jak je to všecko jednoduché a rychlé.pak nesplní slíbené dohody a přijdeš o všecko.pro své zájmy má bílého koně paní Annu Stojkovou.
nebylo by na škodu u takových to firem a zkušeností uvádět IČ pro orientaci případných jejich zákazníků
Moc dík, toto mi bohatě stačí, abych si potvrdila své doměnky. Tak máš za sebou dobrý skutek - zachránil/a jsi mě před průserem. Máš ode mě kladné hodnocení. Fakt děkuju
Předpokládám, že jste dlužníkem nejednomu věřiteli - samozřejmě vše po lhůtě splatnosti. Určitě bude vhodné, abyste tady uvedl(a) své rodné číslo, čímž učiníte dobrý skutek a zachráníte mnoho lidí a firem, které byste mohla svým (doufám, že jen neúmyslným) nezodpovědným chováním dostat do průseru. Pokud tak učiníte, budete mít ode mě kladné hodnocení.
To předpokládáte špatně, já dlužníkem nejsem. Ale jedná se o mého bývalého manžela, který mě však svým jednáním možná do takových problémů dostane. Jen chci být připravená, pokud to nevyřeší, jak slíbil. A nechápu, proč bych měla zachránit spoustu lidí tím, že jim dám své rodné číslo? A koho bych já měla dostat do průseru? Tyto společnosti pokud vím právě naopak právě do průseru lidi dostanou.
Zatim nejste dluznikem, ale sama uvadire, ze vas emanzel "mozna" dostane do dluhu.
Jen abyste sama nebyla v pruseru.
Proc neuvedes, kdo jsi? Takhle muzes byt jen zavistiva konkurence.
Proc nepriznas, pokud jsi klientem, ze ti hrozily exekuce na nemovitost a horela ti koudel u p... Tehdy ti byl Colos dobry...
když si bereš pujčku tak si přečti smlouvu a splácej řádně a včas,pak tu nebudeš mlít takové kraviny
Pokud vím, tak nabízejí oddlužení se zástavou (zpravidla nemovitostí) a bez zástavy. Oddlužení se zástavou je pro Vás i věřitele výhodnější - Vaše závazky jsou uhrazeny jednorázově a Vám pak zbude jediný věřitel Colos. Oddlužení bez zástavy spočívá v tom, že k hrazení svých závazků zmocníte Colos a tomu zasíláte měsíčně nějakou částku a ten po odečtení své provize tuto "rozešle" Vašim věřitelům. Jak dalece to je pro Vás výhodné si musíte zvážit sama. Pokud jde o to, jestli této firmě lze věřit, pak vím z vlastní zkušenosti, že své závazky vyplývající z uzavřené smlouvy plní řádně. Jak detailně se smlouvou seznámíte a pochopíte svá práva a své závazky z ní vyplývající, to už je jen na Vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.