Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pracuji jako prodavačka v Tescu v obchodním centru a dneska jsem měla spor s jednou paní a jejím synem. Vedle u druhé pokladny nakupoval kluk (tipovala bych 15-19, ale spíš mladší), který se mě zastal a paní docela utřel.
Jde o to, že jakmile ukončil rozhovor s tou paní odešel, a já bych ho chtěla oslovit, i když je pravděpodobně mladší než já (mě je 24), vyzařovalo z něho sebevědomí, obětavost a chytrost.
O prázdninách jsem ho v obchodě zahlédla někollikrát za odpoledne, takže asi pracuje v nějakém obchodě nebo tam má známé, párkrát šel i v doprovodu jednoho z kamarádů nebo kamarádky (docela starších než je on), které zde taky často vidím.
Teď přemýšlím, jak to pořešit? Buď zase měsíc čekat než ho uvidím, protože s příchodem školního roku už na něho takové štěstí nemám. Nebo se na něj zeptat u těch jeho kamarádů?
Mám obavy že se semnou nebude chtít bavit, nebo ta holka je jeho přítelkyně, ale dneškem na mě dost zapůsobil.
Zdravím. Pokud máte o někoho zájem, pak se ho nebojte projevit. Je jedno, jakou příležitost a možnost zvolíte. Buďte podnikavá. Já bych tuto příhodu podchytila i kdybych mu měla jen poděkovat za zastání a dát mu najevo, že to oceňuji. Zeptat se kamarádů není zase tak špatný nápad...Někdy musí jít člověk štěstí naproti...A kdo nic nedělá, nic sice nezkazí, ale také nezíská..A další krok bude na něm...Tak to vidím alespoň já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.