Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
prozatímně bydlím s bratrem a je to opravdu peklo. Je mu skoro třicet let a neumí se obstarat, neumí si po sobě uklidit, vyluxovat, teď za mnou přišel, abych mu šel opravit tv (rozumějte: vypadnutí antény ze settopboxu). Začal do mě šťouchat, protože jsem nechtěl jít, řekl jsem mu, že by to měl už umět sám... Nakonec jsem šel, protože ten hajzl se ještě rozzuřil, že já se k němu chovam špatně.
Já se snažim s ním vyjít, dokonce mu nabízím, aby začal cvičit, že ho to naučim. On ne. Odkládá to.
Další věc. Když zívá, projevuje se nahlas. Když mu řeknu, že to sousedce ze zdola vadí, řekne "jaká sousedka?" "neznám jí" když mu to řeknu poněkolikáté, řekne, že to spíš vadí mně, než někomu jinému. Perla na tom je, že já pak posloucham ty stížnosti.
Co s ním?
Neumí? Jestli tady není na místě spíše věta Že se mu nechce! Zřejmě děláte vše za něj a on toho pěkně využívá.Nebydlet s ním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.