Nejste přihlášen/a.
dobrý den,nevím si rady se svým dospělým synem 22..před šesti lety jsem přišla o manžela...syn chodil na střední i přes nastavení jednoho roku se na školu vykašlal žije u mých rodičú a už přes rok nekmunikuje a to žádným spůsobem na nic nereaguje...měl práci ,pak chvíli pracák a teď prý znova pracuje...žiji s přítlelm a svou dcerou děuji za odpověď renáta
Zjevne ma nejaky dlouhodoby problem, kdyz se nedokazal soustredit uz ani na tu stredni skolu. Tezko rict, jestli je problem spise u nej (deprese, rozcarovani nad tim, ze nedokaze zjistit, co vlastne v zivote chce nebo co ma delat nebo co se od nej ocekava) nebo s vami (nebyl spokojen napriklad s rodinnou situaci - rozvod, manzelske hadky, domaci nasili, nevera, prichody novych pritelu, nevenovala jste pozornost detem, spatna socialni situace vlivem neschopnosti udrzet si zamestnani nebo nemit kvalifikaci na dobre placenou praci a tim jeho vylouceni z urcitych socialnich kruhu nebo zajmovych cinnosti apod.)
Jen od nej se dozvite, kde je chyba. Jestli to na vas ale pri nejake hadce v navalu zlosti nevykrikne, tak budete muset pockat, az se s tim sam nejak smiri a bude ochotny o tom mluvit.
Jak uz nekdo pise vyse, treba se s tim, co je zdrojem problemu, sveril babicce nebo dedovi a tak byste se to mohla dozvedet od nich a zacit pracovat na reseni.
Myslím, že odpověď je jasná..jsem v podobném věku a pokud mu na příteli něco vadí,ať už cokoliv..tak je jasné, že proto za vámi nechce..možná proto, že jste si tak rychle našla náhradu, možná proto, že chce dát jasně najevo, že otce mu tento pán jistě nenahradí..je na vás naštvaný, myslím, že kvuli příteli..
se synem jsem mluvila naposledy v unoru 13...vše bylo v pohodě u našich je tak asi dva roky ,s přítelem vycházel v pohodě..nemyslím si že to není kvůli němu ,matka je nemocná a s otcem se nestýkám s jistých důvodů...je pravda že si dělá u nich co chce u mne nemohL(má svůj byt v rod.domě) ...syn má v hlavě jen kamarády ...snad jej to časem přejde až i kamarádi budou mít jiné zájmy ...rodiny atd...každopádně Vám všem děkuji za rady a připomínky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.